Emeklilere Ödeme Yapılıyor! SGK Emeklilerine Maaşlarına Göre Nakit Promosyon Fırsatı

Emekliler, temmuz ayında bankaların güncel emekli promosyonu kampanyalarına dair araştırmalar yapıyorlar.

Emekli maaşlarına zam yapılmasının ardından zamlı maaşların hangi tarihte hesaplara yatacağı ile ilgili pek çok kişi araştırmalar yaparken, bankaların güncel emekli promosyonu kampanyaları da merak ediliyor. Bu çerçevede, temmuz ayı itibariyle geçerli olan emekli promosyonu kampanyaları çerçevesinde, maaş aralığına göre SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı emeklilerine ne kadar promosyon ödemesi sağlanacağı belli oldu.

Emekli Promosyonu Temmuz 2023

Yüzde 25 oranında artan emekli maaşları temmuz ayından itibaren emeklilerin hesaplarına yatmaya başladı. SSK ve Bağ-Kur emeklilerine tahsis numarasının son rakamına göre ödeme yağılırken, emekliler güncel kampanyalara dair araştırmalar yapıyorlar. Bu kapsamda, temmuz ayı emekli promosyonu ile ilgili bilgi veren Yapı Kredi’nin açıklamasına göre, maaşını üç yıl boyunca Yapı Kredi’den alacağına dair taahhüt veren emeklilere sağlanacak promosyonlar şöyle:

3.500 TL Altında Maaş Alanlara: 4.500 TL
3.500 TL ile 7.500 TL Arasında Maaş Alanlara: 5.250 TL
7.500 TL ile 10.000 TL Arasında Maaş Alanlara: 6.750 TL
10.000 TL ve Üzerinde Maaş Alanlara: 7.500 TL

Yapı Kredi Emeklilere Özel Kampanya

Emekli promosyonu kampanyası ile SGK emeklilerine 4.500 TL’den başlayan ve 7.500 TL seviyesine kadar çıkan nakit promosyon Yapı Kredi tarafından verilirken, emeklilere yönelik farklı fırsatlar da hayata geçiriliyor. Yapı Kredi’nin açıklamasına göre, 1 Temmuz 2023 – 31 Temmuz 2023 tarihleri arasında ilk kez kredi kartı alan veya mevcut kart/kartları ile; promosyon başvuru tarihini takip eden 2 ay içerisinde toplam 500 TL harcama yapan müşteriler ek 750 TL nakit promosyon müşteriler hak kazanacaklar. Ayrıca kampanya döneminde Ek Ödül Taahhütnamesi'ni imzalayan müşteriler, promosyon başvuru tarihi sonrasındaki 1 ay içerisinde açılacak yeni Bireysel Emeklilik sözleşmelerinde (BES) ödeme tercihi hesaptan olan müşteriler ek 250 TL nakit promosyon alabilecekler. Maaş aralığına göre verilen nakit promosyona ve ek kampanyalara erişmek ve detaylı bilgi edinmek isteyen kişiler, Yapı Kredi’nin resmi internet sitesini ziyaret edebilirler.

Ekonomi Haberleri