Emekliye Dev Promosyon Müjdesi! Eylül Ayı Yapı Kredi Emekli Promosyon Kampanyası

Emekli promosyon ücretleri eylül ayı itibariyle güncellendi ve Yapı Kredi emekli promosyonunda rekor rakamı bu sabah açıkladı.

Güncel emekli promosyon ücretleri eylül ayının başlamasıyla sabah saatlerinden beri merakla araştırılıyor. Yapı Kredi Bankası da eylül ayı itibariyle promosyonu güncelleyen ilk bankalardan biri oldu. Emekliye özel yeni promosyon ödemelerini duyuran Yapı Kredi Bankası, rekor emekli promosyonunu açıkladı. Yapı Kredi, maaşını taşıyan emekli vatandaşlarca karşılıksız binlerce lira ödeme yapacak. Yapı Kredi Bankası Eylül ayı promosyon ücretleri ne kadar oldu? İşte detaylar...

16 milyona yakın emekli vatandaş maaş zammında aradığını bulamadı. Bu sebeple bankaların promosyon ücretlerine yoğun ilgi göstermeye başladı. Son dönemlerde dikkat çeken promosyon kampanyalarına imza atan Yapı Kredi Bankası da Eylül ayı için yeni emekli promosyon ücretlerini duyurdu. Yapı Kredi promosyon güncellemesi sonrası emeklilerden de yoğun ilgi geldi. Peki Yapı Kredi Bankası'nda emekli promosyonu ne kadar oldu? Yapı Kredi Emekliye kaç TL promosyon veriyor? Yapı Kredi Eylül ayı güncel emekli promosyon ücretleri ve şartları haberimizde…

Yapı Kredi Bankası emekli müşterileri için rekor promosyon ücretleri ile dikkat çekmeye devam ediyor. Yeni kampanyasını bu sabah itibarıyla açıklayan banka, 30 Ağustos 2023 tarihine kadar başvuruda bulunan emekli vatandaşlar 9.000 TL'ye varan promosyon verecek. Yapı Kredi Bankası'nın yeni promosyonu ek ödemelerle beraber 10.000 TL'ye çıkacak. Yapı Kredi Bankası, maaş aralığına göre promosyon imkanı sağlıyor. Otomatik ödeme talimatı, kredi kartı kullanımı gibi çok sayıda ek koşulu yerine getiren emekli vatandaşlara daha yüksek promosyon fırsatı veriyor.

Yapı Kredi Bankası tarafından yeni promosyon ücretleri bankanın web sitesinden yayımlandı. Hemen Yapı Kredi internet sitesini ziyaret ederek yeni promosyon rakamlarını siz de öğrenebilirsiniz.

Emekli Promosyon Ödemesi Eylül Fırsatı

Yapı Kredi Bankası'nın emekliye sunduğu promosyon ücretleri 3 seneliğine maaşınızı taşımanız karşılığında sunuluyor. Yani maaş taşıma başvurusu yaparak 3 sene boyunca Yapı Kredi Bankası müşterisi olan emeklilere nakit promosyon desteği veriyor. Öte yandan bunun yanı sıra emekliler ek ödül taahhütnamesini imzalamaları halinde Yapı Kredi Bankası'ndan maaş paramı fark etmeksizin 500 TL’lik ek nakit ödül desteği kazanıyor. 60 gün içinde 2 yeni otomatik ödeme talimatı veren emekli vatandaşlara da ek ödeme fırsatı sunuluyor.

Yapı Kredi Emekli Promosyonu Eylül 2023

Yapı Kredi Bankası'nın promosyon kampanyasına başvuru işlemleri banka şubelerinden, mobil ve internet bankacılığı üzerinden e-devlet aracılığı ile yapılabiliyor. Başvuru yapmak isteyen emekli vatan 30 Eylül tarihine kadar vakti var.

Ekonomi Haberleri