Emekliye Yılbaşı İkramiyesi Ödenecek Mi? 2023 Emekli İkramiyesi Araştırmaları Devam Ediyor!

SSK ve Bağ-Kur emeklilerine, Ramazan ve Kurban Bayramı'nda olmak üzere yıl içinde iki defa ikramiye ödeniyor. Her iki bayramda da 1.100 TL olarak ödenen ikramiyeler, emeklilerin banka hesaplarına yatırılıyor. Bu kapsamda, yılbaşında...

SSK ve Bağ-Kur emeklilerine, Ramazan ve Kurban Bayramı'nda olmak üzere yıl içinde iki defa ikramiye ödeniyor. Her iki bayramda da 1.100 TL olarak ödenen ikramiyeler, emeklilerin banka hesaplarına yatırılıyor. Bu kapsamda, yılbaşında da ikramiye ödemesi yapılıp yapılmayacağına ilişkin araştırmalar devam ediyor.

Emeklilere Yılbaşı İkramiyesi Var Mı?

Emeklilere, Ramazan ve Kurban Bayramı'nda ikramiye ödemesi yapılıyor ancak yılbaşında herhangi bir ikramiye ödemesi yapılmıyor.

Emekli Bayram İkramiyesi Ne Kadar?

Kurban ve Ramazan Bayramı'nda, emeklilere 1.100 TL ikramiye veriliyor.

Bayram İkramiyesi Ne Zaman Ödenecek?

Yeni yıla yaklaşılması ile birlikte, emeklilere verilecek bayram ikramiyelerinin ne zaman ödeneceği merak ediliyor. Ramazan Bayramı 21-23 Nisan, Kurban Bayramı ise 29 Haziran - 2 Temmuz tarihlerine denk geliyor. Bayram ikramiyelerinin bu tarihlerden önce hesaplara yatması bekleniyor. Mevcutta 1.100 TL olan bayram ikramiyesinde, yeni yıl ile birlikte artış yapılıp yapılmayacağına dair henüz bir bilgi verilmedi.

Ekonomi Haberleri