En Az İlkokul Mezunları Başvurabilir! 250 Bin TL Kredi 12 Ay Geri Ödemesiz Veriliyor!

Halkbank tarafından sunulan güncel kredilere ilişkin araştırmalar yapılırken, girişimci kredi paketinin detayları da merak ediliyor.

Eylül ayının ilk günlerinde de nakit ihtiyacı olanlar ve borcunu kapatmak isteyenler ihtiyaç kredisi kampanyalarına dair araştırmalar yaparken, bankalar da güncel krediler ilgili bilgilendirmede bulunuyorlar. İhtiyaç kredilerinin yanı sıra, kendi işini kurmak ve kurduğu işi büyütmek isteyen girişimciler için Halkbank girişimci kredileri sunuyor. Bu çerçevede, Halk Girişimci Kredisi'nin detaylarına dair Halkbank'ın resmi internet sitesi üzerinden açıklama yapıldı.

Halk Girişimci Kredisi

Halkbank tarafından yapılan açıklamaya göre, bir iş fikrine dayalı olarak kendi işini kurmak isteyen ya da kurmuş olan ve bu iş ile ilgili faaliyeti yürütme yeteneğine ve tecrübesine sahip olduğu kanaati edinilen girişimcilere Halk Girişimci Kredisi verilecek. Taksitli işletme kredisi şeklinde azami 12 ay ana para geri ödemesiz dönem olmak üzere toplam azami 60 ay vade uygulanabilen 250.000 TL limitli krediye başvuruda bulunabilmek için gerekli olan şartlar şu şekilde:

- En az ilkokul mezunu,
- 45 yaşını aşmamış olan girişimciler yararlanabilecektir.
- Girişimcinin gazi, şehit/gazi yakını veya engelli olması durumunda yaş şartı 55 olarak uygulanacaktır. (45 yaşını aşmış girişimcilerin başvuruları yalnızca standart başvuru süreci -şube kanalı- ile alınabilecektir.)

Ekonomi Haberleri