En Düşük Maaş 11.500 TL Oldu! Maaş Zammı Müjdesi Açıklandı

Asgari ücret, emekli ve memur maaşları geçtiğimiz süreçte netlik kazandı. Milyonlarca çalışanın ve emeklinin maaşlarının belli olmasının ardından, belediye personelleri de maaş zammı ile ilgili açıklamaları yakından takip...

Asgari ücret, emekli ve memur maaşları geçtiğimiz süreçte netlik kazandı. Milyonlarca çalışanın ve emeklinin maaşlarının belli olmasının ardından, belediye personelleri de maaş zammı ile ilgili açıklamaları yakından takip ediyorlar. Bu kapsamda, belediye personellerinin maaş zamları ile ilgili farklı belediyelerden ardı sıra duyurular gelmeye devam ediyor.

En Düşük Maaş 11 Bin 500 TL

Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, belediye personelinin maaş zammı ile ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Belediyede en düşük maaşın 11.500 TL olduğunu belirten Serhat Oğuz ''Kahramankazan Belediyemizde en düşük işçi maaşı 11.500 TL oldu. Birimlerdeki sorumluluklarına ve kıdemlerine göre bu rakam artmaktadır. Tüm işçi kardeşlerime hayırlı olsun. Rabbim, bereketli eylesin.'' ifadelerine yer verdi.

Maaş Zammı Açıklamaları Geliyor

Belediye personellerinin maaş zamlarının belirlenebilmesi için sendikalar ile belediyeler arasında görüşmeler devam ediyor. Önümüzdeki süreçte, belediyeler ile sendikalar arasında toplu iş sözleşmesi imzalandıkça, maaş zammı ile ilgili kamuoyuna bilgi verilmesi bekleniyor.

Ekonomi Haberleri