En Düşük Maaş 17.000 TL Olacak! Maaş Zammı Müjdesi Resmen Açıklandı

Asgari ücret, emekli, ve memur maaşları geçtiğimiz aylarda belli oldu. Emeklilerin ve çalışanların maaş zammının açıklanmasının ardından, belediye personelleri de maaş zammı ile ilgili gelişmeleri yakından takip etmeye başladılar....

Asgari ücret, emekli, ve memur maaşları geçtiğimiz aylarda belli oldu. Emeklilerin ve çalışanların maaş zammının açıklanmasının ardından, belediye personelleri de maaş zammı ile ilgili gelişmeleri yakından takip etmeye başladılar. Bu kapsamda, maaş zammı ile ilgili belediyeler ile sendikalar arasında anlaşmaya varıldıkça kamuoyuna bilgi veriliyor.

En Düşük Maaş 17 Bin TL Olacak

Yunusemre Belediyesi personellerinin maaş zammına dair açıklama yapıldı. En düşük maaşının 17 bin TL seviyesine çıkacağına dair bilgilendirmeye dair yapılan sosyal medya paylaşımında ''Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, yine bir rekora imza attı. Bir süredir gerçekleştirilen toplu iş sözleşmesi görüşmelerinin neticesinde Çerçi, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatına fazlasıyla uymanın gururunu yaşadığını dile getirerek büyük müjdeyi verdi ve Yunusemre Belediyesi’nde en düşük maaşın net 17 bin TL olacağını açıkladı. Beklentileri 13-14 bin TL bandında olan işçiler müjdeli haberi davul zurnayla kutladılar.'' ifadelerine yer verildi.

Toplu İş Sözleşmesi 2023

Belediye yönetimleri ile sendikalar arasında personellerin maaş zammı için toplu iş sözleşmesi görüşmeleri sürerken, ilerleyen süreçte maaş zammına dair yeni duyurular yayınlanabilir.

Ekonomi Haberleri