Enpara 7.500 TL'ye Kadar Ödül Veriyor! Banka Şubesine Gitmeye Bile Gerek Yok

Güncel kampanyalara dair düzenli olarak bilgi veren Enpara, mayıs ayında da kampanyalara devam ediyor. Bu çerçevede, Enpara müşterileri güncel kampanyalara dair araştırma yaparken, Enpara'nın resmi internet sitesinde yer alan bilgilendirme...

Güncel kampanyalara dair düzenli olarak bilgi veren Enpara, mayıs ayında da kampanyalara devam ediyor. Bu çerçevede, Enpara müşterileri güncel kampanyalara dair araştırma yaparken, Enpara'nın resmi internet sitesinde yer alan bilgilendirme metni ile birlikte fırsatların detayları belli oldu. Enpara müşterileri de 7.500 TL'ye varan ödül kampanyasından nasıl yararlanacakları ile ilgili araştırma yapıyorlar.

Enpara 7.500 TL'ye Kadar Ödül

Enpara'nın açıklamasına göre, tavsiye ile Enpara.com Şirketim’i kullanmaya başlayan her bir işletme için 150 TL ödül veriliyor. Böylece, kampanyadan yararlanmak isteyen kişiler, tanıdıkları işletmeleri sadece bir başvuru linki paylaşarak toplam 7.500 TL’ye kadar ödül alabilecekler.

Enpara Mayıs 2023 Kampanyaları

1 Ekim 2021 – 31 Aralık 2023 tarihleri arasında sadece cep şubesinden “Bizi tavsiye edin” adımından “Tanıdığım işletmelere” seçeneğini seçerek yapılacak tavsiyeler için geçerli olan kampanyaya ve diğer güncel kampanyalara dair araştırmalar sürerken, Enpara da bilgilendirmede bulunuyor. Bu kapsamda, Enpara'nın güncel kampanyalarına ve söz konusu kampanyaların ayrıntılarına erişmek isteyen kişiler, Enpara'nın resmi internet sitesini izyaret edebilirler.

Ekonomi Haberleri