Eski Maaşlara Yüzde 132 Zam! Belediye Personeline Zam Müjdesi

Milyonlarca asgari ücretlinin, emeklinin ve memurun maaş zammı geçtiğimiz hatalarda belli oldu. Maaş zamlarının açıklanmasının ardından, en düşük emekli maaşının ne kadar olacağı merak konusu oldu. Bu kapsamda, belediyeler...

Milyonlarca asgari ücretlinin, emeklinin ve memurun maaş zammı geçtiğimiz hatalarda belli oldu. Maaş zamlarının açıklanmasının ardından, en düşük emekli maaşının ne kadar olacağı merak konusu oldu. Bu kapsamda, belediyeler işe sendikalar arasında toplu iş sözleşmesi imzalandıkça zam açıklamaları gelmeye devam ediyor.

Eski Maaşa Yüzde 132 Zam!

Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, Personel Ltd. Şti. işçilerinin maaş zammı ile ilgili açıklamada bulundu. Asgari ücretin üzerine yüzde 52 oranında zam yaparak eski maaşlara göre yüzde 132 zam yapıldığını belirten Mehmet Eriş ''Ödemiş Belediyesi Personel Ltd. Şti. bünyesinde evimiz Ödemiş için emek veren işçi arkadaşlarımız için imzaladığımız yeni toplu iş sözleşmesi ile asgari ücretin üzerine yüzde 52 oranında zam yaparak eski maaşlarına göre %132 oranında artış sağladık.41 yevmiyelik ikramiye ile birlikte evli ve iki çocuklu bir işçi arkadaşımızın aylık olarak ortalama geliri en az 13.865 TL olacak. İşçi arkadaşlarımız ve kıymetli aileleri için, belediye ailemiz için hayırlı uğurlu olsun. Kışın ayazında, yazın sıcağında Ödemişimiz için emek veren çalışma arkadaşlarımızın emeklerinin karşılığını eksiksiz ve zamanında alması en büyük önceliğimizdir. "Emek en yüce değerdir" anlayışıyla yürümeye devam edeceğiz.'' ifadelerine yer verdi.

Ekonomi Haberleri