EYT Çıktı Mı? 28 Şubat EYT Son Dakika Gelişmeleri Ne Zaman Çıkacak Araştırılıyor!

Emeklilikte Yaşa Takılan düzenlemesi ile ilgili gelişmeler pek çok kişi tarafından büyük bir ilgi ile takip ediliyor. EYT'nin ne zaman çıkacağının yanı sıra, söz konusu düzenlemenin hangi tarihte Meclis'in gündeme  geleceği...

Emeklilikte Yaşa Takılan düzenlemesi ile ilgili gelişmeler pek çok kişi tarafından büyük bir ilgi ile takip ediliyor. EYT'nin ne zaman çıkacağının yanı sıra, söz konusu düzenlemenin hangi tarihte Meclis'in gündeme  geleceği de merak ediliyor.

EYT Ne Zaman Çıkacak?

EYT ne zaman çıkacak konusunda heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin ardından Türkiye Büyük Millet Meclisi çalışmalar ara vermişti. Bu kapsamda, Meclis açıldıktan sonra EYT düzenlemesi  görüşülecek.

Meclis Ne Zaman Açılacak?

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Meclis çalışmalara ara verirken, AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş geçtiğimiz günlerde açıklama yaptı. Meclis'in 28 Şubat'ta çalışmalara başlayacağını belirten Elitaş "Milletvekillerimizin büyük bir çoğunluğunun Deprem bölgesinde olması sebebiyle, siyasi partilerimizin mutabakatı ile TBMM çalışmalarına 28 Şubat 2023 tarihine kadar ara verilmesi kararlaştırılmıştır. Geçmiş olsun Türkiyem" ifadelerine yer verdi. EYT düzenlemesinin bu hafta içerisinde Meclis'te görüşülmesi bekleniyor.

Ekonomi Haberleri