EYT Düzenlemesi Hakkında Resmi Açıklama Geldi! Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Duyurdu

Emeklilikte yaşa takılanlar düzenlemesi ile ilgili çalışmalarda sona gelinirken, önümüzdeki günlerde düzenlemenin kamuoyu ile paylaşılması bekleniyor. EYT düzenlemesi için heyecanlı bekleyiş devam ederken, Çalışma ve Sosyal...

Emeklilikte yaşa takılanlar düzenlemesi ile ilgili çalışmalarda sona gelinirken, önümüzdeki günlerde düzenlemenin kamuoyu ile paylaşılması bekleniyor. EYT düzenlemesi için heyecanlı bekleyiş devam ederken, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin açıklamalarda bulundu.

Teknik Çalışmalar Bitiyor

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, pek çok kişini yakından takip ettiği EYT düzenlemesi hakkında bilgi verdi. Bakan Bilgin, EYT düzenlemesinde teknik çalışmalarda sona gelindiğini açıkladı.

EYT Ne Zaman Çıkacak?

EYT düzenlemesine ilişkin açıklamalar merakla beklenirken, EYT'nin ne zaman meclis gündemine geleceği de araştırılıyor. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, EYT düzenlemesinin bu ay tamamlanacağını ve kamuoyu ile paylaşılacağını açıkladı.

EYT Yaş Şartı Var Mı?

EYT düzenlemesi ile ilgili en çok merak edilen detaylar arasında yaş şartı yer alıyor. EYT'de yaş şartının olup olmayacağı merak edilirken, çeşitli iddialar gündeme gelmeye devam ediyor. 48, 50, 52 yaş konuşulurken, önümüzdeki günler EYT düzenlemesinin açıklanması ile birlikte yaş şartı da netlik kazanacak.

Ekonomi Haberleri