EYT Ne Zaman Meclis'e Gelecek Belli Oldu! Resmi Açıklama Yapıldı

Emeklilikte Yaşa Takılanlar düzenlemesi, pek çok kişi tarafından yakından takip ediliyor. EYT düzenlemesi ile ilgili çalışmalarda sona yaklaşılırken, EYT'nin ne zaman Meclis gündemine geleceği merak ediliyordu. Çalışma ve...

Emeklilikte Yaşa Takılanlar düzenlemesi, pek çok kişi tarafından yakından takip ediliyor. EYT düzenlemesi ile ilgili çalışmalarda sona yaklaşılırken, EYT'nin ne zaman Meclis gündemine geleceği merak ediliyordu. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, konuya ilişkin bilgi verdi.

EYT Ne Zaman Gelecek?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, Meclis Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmada, EYT düzenlemesine de değindi. Bakan Bilgin, ''İnşallah ocak ayına sarkmaz ve bu ayın sonunda Meclis'in gündemine getiririz.'' ifadelerini kullandı.

EYT Kaç Kişiyi Kapsayacak?

Emeklilikte Yaşa Takılanlar düzenlemesi vatandaşlar tarafından yakından takip edilirken, düzenleme ile birlikte kaç kişinin emekli olacağı da merak ediliyor. Tahminlere göre, EYT düzenlemesi sonucunda, ilk aşamada 2 milyona yakın kişi emekli olabilir.

EYT Yaş Sınırı Var Mı?

EYT ile ilgili en çok merak edilen konulardan birisi de yaş sınırı. EYT'de yaş sınırı olup olmayacağı araştırılırken, konuya ilişkin henüz bir açıklama yapılmadı.

Ekonomi Haberleri