EYT Son Dakika Durum Gelişmeleri! 2023 EYT Ne Zaman Çıkacak?

Emeklilikte Yaşan Takılanlar düzenlemesi ile ilgili gelişmeler pek çok kişi tarafından yakından takip ediliyor. EYT düzenlemesi ile emekli olacak kişiler açıklamaları merakla beklerken, EYT'nin ne zaman TBMM'ye geleceği araştırılıyor.EYT...

Emeklilikte Yaşan Takılanlar düzenlemesi ile ilgili gelişmeler pek çok kişi tarafından yakından takip ediliyor. EYT düzenlemesi ile emekli olacak kişiler açıklamaları merakla beklerken, EYT'nin ne zaman TBMM'ye geleceği araştırılıyor.

EYT Ne Zaman Çıkacak?

6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş merkezli meydana gelen iki büyük depremin ardında, Türkiye Büyük Millet Meclisi de çalışmalarına ara verdi. Bu nedenle EYT düzenlemesi de Meclis gündemine henüz gelmedi.

EYT 2023 Gelişmeleri

Emeklilikte Yaşa Takılanlar düzenlemesi deprem nedeniyle Meclis'e gelmezken, AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş açıklama yaptı. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Elitaş, 21 Şubat tarihinde Meclis'in çalışmalara başlayacağını belirterek "Mecliste grubu bulunan siyasi partilerin yetkilileri ile yaptığımız görüşmeler doğrultusunda, depremzedelere yardımcı olabilmek ve acılarını paylaşmak için milletvekillerimizi deprem bölgelerine gönderiyoruz. Bu nedenle TBMM'ye 21 Şubat'a kadar ara verme kararı aldık. TBMM, 21 Şubat Salı günü saat 15.00'ten itibaren gündeminde bulunan kanun tekliflerini görüşmek üzere çalışmalarına devam edecektir." ifadelerine yer verdi.

EYT Meclise Ne Zaman Gelecek?

TBMM, 21 Şubat tarihinde çalışmalara başlayacak. 21 Şubat'tan sonra EYT düzenlemesinin Meclis gündemine gelmesi bekleniyor.

Ekonomi Haberleri