EYT'liler Bu Habere Çok Sevinecek! Devasa Promosyon Kampanyası Haziran Ayında Devam Ediyor

Emeklilikte Yaşa Takılanlar düzenlemesi sonrasında emeklilik için başvuruda bulunan pek çok kişinin maaş bağlanması sağlanırken, güncel promosyon ödemelerine dair araştırmalar da sürüyor. İlk defa Denizbank'tan maaş alacak...

Emeklilikte Yaşa Takılanlar düzenlemesi sonrasında emeklilik için başvuruda bulunan pek çok kişinin maaş bağlanması sağlanırken, güncel promosyon ödemelerine dair araştırmalar da sürüyor. İlk defa Denizbank'tan maaş alacak ve 3 yıl maaş alma sözü veren EYT'lilere maaş aralığına göre promosyon ödemesi verilecek. Denizbank da haziran ayının 16'sına kadar devam edecek olan promosyon fırsatına dair bilgi verdi.

Denizbank Haziran 2023 Emekli Promosyon

Denizbank'ın açıklamasına göre, SGK emekli maaşını ilk defa Denizbank'a aktarmayı taahhüt eden ve 3 yıl süre ile maaşını alma sözü veren EYT'lilere 6.000 TL ile 10.000 TL arasında promosyon verilecek. Söz konusu promosyon ödemeleri şu şekilde:

3.500 TL Arası Maaş Alanlar: 6.000 TL

3.500 TL – 7.500 TL Arası Maaş Alanlar: 7.000 TL

7.500 TL – 10.000 TL Arası Maaş Alanlar: 9.000 TL

10.000 TL ve üzeri Maaş Alanlar: 10.000 TL

16 Haziran tarihine kadar geçerli olan promosyon ödemesini almak isteyen kişiler, Mobil Bankacılık uygulamasından ya da e-Devlet üzerinden başvurularını yapabilirler. EYT'liler için hayata geçirilen promosyon kampanyasına ilişkin detaylı bilgilere ve haziran ayı itibariyle Denizbank'ın güncel kampanyalarına, bankanın resmi internet sitesinden erişilebilir.

Ekonomi Haberleri