EYT'lilere Kurban Bayramı Müjdesi! İki İkramiye Hesaplara Yatacak

Ramazan ve Kurban Bayramı'ndan yaklaşık bir hafta önce milyonlarca emekliye bayram ikramiyesi sağlanıyor. Bayram ikramiyeleri nisan ayında Ramazan Bayramı'ndan önceki hesaplara aktarılırken, haziran ayında da Kurban Bayramı'ndan...

Ramazan ve Kurban Bayramı'ndan yaklaşık bir hafta önce milyonlarca emekliye bayram ikramiyesi sağlanıyor. Bayram ikramiyeleri nisan ayında Ramazan Bayramı'ndan önceki hesaplara aktarılırken, haziran ayında da Kurban Bayramı'ndan önce verilecek. Bu kapsamda, EYT'lilerin önemli bir kısmına aylık bağlanırken, ikramiye ödemeleri de merak ediliyor. EYT'liler, Ramazan Bayramı ikramiyesinin verilip verilmeyeceği ve Kurban Bayramı ikramiyesinin ödeme tarihini araştırıyorlar.

EYT Bayram İkramiyesi 2023

31 Mart'a kadar emekli aylığı başvurusu yapmış olan EYT'lilere, aylık bağlama işlemlerinin tamamlanmasının ardından 2.000 TL'lik Kurban Bayramı ikramiyesinin yanı sıra Ramazan Bayramı'ndaki ikramiye de verilecek. Böylece, 31 Mart'a kadar emekli aylığı başvurusu yapmış olan EYT'lilere 4.000 TL ikramiye ödemesi yapılacak. Nisan ve mayıs ayında emeklilik için başvuruda bulunan EYT'liler ise sadece Kurban Bayramı ikramiyesi verilecek.

Bayram İkramiyesi Ne Zaman Yatacak?

EYT'lilere bayram ikramiyesi ödenip ödenmeyeceği araştırılırken, Kurban Bayramı ikramiyesinin ne zaman verileceği de merak ediliyor. Kurban Bayramı ikramiyesinin hangi tarihte emeklilerin hesaplarına yatacağı ile ilgili resmi bir açıklama gelmedi ancak önceki yıllarda bayramdan yaklaşık bir hafta önce ödeme yapıldığı için haziran ayında da benzer bir takvimin işlemesi ve 20 Haziran'dan sonra ikramiyelerin hesaplara aktarılması bekleniyor.

Ekonomi Haberleri