Garanti Bankası 1000 TL Dağıtıyor! Yarın Son Gün

Garanti Bankası, 12 Mayıs'a kadar Yakınını Davet Et kampanyasını sürdürecek. Bu kampanya çerçevesinde yakınını davet edenler 1.000 TL’ye varan bonus elde ederken, kampanyanın ayrıntıları da araştırılıyor. Yakınını...

Garanti Bankası, 12 Mayıs'a kadar Yakınını Davet Et kampanyasını sürdürecek. Bu kampanya çerçevesinde yakınını davet edenler 1.000 TL’ye varan bonus elde ederken, kampanyanın ayrıntıları da araştırılıyor. Yakınını Davet Et kampanyasına nasıl katılım sağlanacağı ve kampanya için hangi adımların izlenmesi gerektiği merak ediliyor.

Garanti Bankası Yakınını Davet Et Kampanyası

1 Mart’ta başlayan ve 12 Mayıs'a kadar sürecek olan kampanya kapsamında, yakınlarını Mobil’den Garanti Bankası müşterisi olması için davet edenler 1.000 TL’ye varan bonus almaya hak kazanacaklar. Garanti bankası, kampanyadan yararlanabilmek için davet edilenlerin mobilden müşteri olması gerektiğini ifade etti.

Garanti Bankası Bonus Kampanyası Mayıs 2023

Garanti Bankası tarafından yapılan açıklamada, Bonus kredi kartı ya da Paracard sahibi olan Garanti Bankası müşterileri 1.000 TL’ye varan bonus kampanyasına katılım sağlayabilecekler. Kampanya sürecinde mobilden Garanti Bankası müşterisi olan her yakını için 250 TL, toplamda 1.000 TL’ye varan bonus verilecek. Yakınını Davet Et kampanyası için promosyon kodu ise Garanti BBVA Mobil > Profil ve Ayarlar > Arkadaşını Davet Et adımlarını izleyerek elde edilebilir. Garanti Bankası güncel kampanyalara dair bilgi verirken, kampanyaların detaylarına erişmek isteyen kişiler, Garanti Bankası’nın resmi internet sitesini ziyaret edebilirler.

Ekonomi Haberleri