Garanti Bankası 1000 TL Dağıtıyor! Garanti Bonus Kampanyasını Duyurdu

Garanti Bankası, mevcut müşterilerini kaybetmemek ve yeni müşteriler edinmek için çeşitli kampanyalar duyurdu. Garanti Bankası'nın nisan ayında da kampanyalara ilişkin bilgi veriyor. Böylece, güncel kampanyalar çok sayıda kişi...

Garanti Bankası, mevcut müşterilerini kaybetmemek ve yeni müşteriler edinmek için çeşitli kampanyalar duyurdu. Garanti Bankası'nın nisan ayında da kampanyalara ilişkin bilgi veriyor. Böylece, güncel kampanyalar çok sayıda kişi tarafından araştırılıyor. Garanti Bankası’nın resmi internet sitesindeki bilgilendirme metniyle beraber, Yakınını Davet Et Kampanyası’nın detayları netlik kazandı.

Garanti Bankası 1000 TL Bonus Kampanyası

Garanti Bankası tarafından yapılan açıklamaya göre, 1 Nisan ile 30 Nisan tarihleri arasında, yakınlarını Mobil’den Garanti Bankası müşterisi olması için davet edenler, 1.000 TL’ye kadar bonus kazanabilecek.

Bonus kredi kartı ya da Paracard sahibi müşteriler, davet ettiği ve kampanya sürecinde mobilden Garanti Bankası müşterisi olan her yakını için 250 TL, toplamda 1.000 TL’ye kadar bonus ödülü almaya hak kazanacak. Nisan'ın sonuna kadar sürecek olan kampanyaya ilişkin Garanti Bankası’nın resmi internet sitesinden bilgi verildi. Yakınını Davet Et kampanyasına ve diğer kampanyalara yönelik ayrıntılı bilgilere ulaşmak isteyenler, Garanti Bankası’nın resmi internet sitesinden gerekli bilgiye erişebilir.

Ekonomi Haberleri