Garanti Bankası Açıkladı! 1000 TL Bonus Kampanyası Devam Ediyor

Garanti Bankası, mevcut ve yeni müşterilerine yönelik çeşitli kampanyalar duyuruyor. Bu kapsamda, Yakınını Davet Et Kampanyası kampanyası da nisan ayı itibariyle devam ediyor. Garanti Bankası'nın resmi internet sitesinde yer bilgilendirme...

Garanti Bankası, mevcut ve yeni müşterilerine yönelik çeşitli kampanyalar duyuruyor. Bu kapsamda, Yakınını Davet Et Kampanyası kampanyası da nisan ayı itibariyle devam ediyor. Garanti Bankası'nın resmi internet sitesinde yer bilgilendirme metni ile birlikte, 1000 TL bonus kampanyasından kimlerin yaralanabileceği ve kampanya detayları belli oldu.

Yakınını Davet Et Kampanyası

Garanti Bankası'nın açıklamasına göre, 1 Mart'ta başlayan ve 30 Nisan tarihine kadar devam edecek olan kampanya çerçevesinde, yakınlarını Mobil'den Garanti Bankası müşterisi olması için davet eden kişiler 1.000 TL'ye varan bonus kazanabilecekler.

Garanti Bankası 1000 TL Bonus

Bonus kredi kartı veya Paracard sahibi müşterilerinin katılabileceği kampanya çerçevesinde davet ettiği ve kampanya sürecinde mobilden Garanti Bankası müşterisi olan her yakın için 250 TL olmak üzere toplamda 1.000 TL'ye varan bonus kazanılabilecek. Garanti BBVA Mobil’deki “Profil ve Ayarlar > Promosyon Kodu Giriş” adımından davet edilen kişiler promosyon konusu girebilirler. Yakınını Davet Et ve diğer güncel kampanyalar ile ilgili ayrıntılı bilgilere ulaşmak isteyen kişiler, Garanti Bankası'nın resmi internet sitesini ziyaret edebilirler.

Ekonomi Haberleri