Garanti Bankası Akaryakıt Kampanyasını Duyurdu! Akaryakıt Alımına 400 TL Veriliyor

Ağustosun bitmesine az bir zaman kala akaryakıt alımı kampanyası ile ilgili garanti BBVA resmi internet sitesi üzerinden ayrıntılı bilgi verildi.

Yaz ayları boyunca brent petrolün seyrine, döviz kurlarının hareketlerine, KDV ve ÖTV düzenlemesine bağlı olarak akaryakıt fiyatlarında artışlar yaşanırken, araç sahipleri de bankaların güncel akaryakıt alımı kampanyaları ile ilgili araştırmalar yapıyorlar. Bu çerçevede, garanti BBVa'da 1-31 Ağustos tarihleri arasında geçerli olan 400 TL'ye varan iade fırsatı ile ilgili açıklamada bulundu. Ağustos sonuna kadar sürecek olan kampanyanın duyurulmasının ardından, fırsattan kimlerin yararlanabileceği, kampanyaya nasıl katılım sağlanacağı ve 400 TL iade alabilmek için yapılması gereken minimum akaryakıt alımının kaç TL olduğu merak ediliyor.

Garanti Bankası Akaryakıt Kampanyası

Ağustos ayında da güncel kampanyalar ilgili düzenli olarak bilgilendirme de bulunan Garanti BBVA, 1 Ağustos tarihinde başlayan ve 31 Ağustos tarihine kadar devam edecek olan 400 TL'ye kadar iade fırsatı ile ilgili detaylı bilgi verdi. Garanti BBVA Mobil’i indirip “Müşteri Olmak İstiyorum” adımından ilerleyerek 1 Ağustos – 31 Ağustos tarihleri arasında ilk defa Garanti BBVA’lı olan ve YAKIT400 promosyon kodunu uygulamaya giren bireysel müşteriler, 10 Eylül 2023 tarihine kadar Paracard veya kredi kartlarından biriyle akaryakıt harcaması yaparak fırsattan faydalanabilecekler. Paracard veya kredi kartları ile yapılacak ilk kez ve tek seferde akaryakıt harcamalarının yarısı kadar, en fazla 400 TL olacak şekilde Paracard’ların bağlı bulunduğu Vadesiz TL mevduat hesaplara veya Garanti BBVA kredi kartlarına ödül olarak iade edilecek.

Garanti Bankası Ağustos 2023 Güncel Kampanyalar

Akaryakıt alımında 400 TL'ye kadar iade fırsatının detayları araç sahipleri tarafından merak edilirken, ağustos ayında geçerli olan garanti BBVA'nın güncel fırsatları da pek çok kişi tarafından yakından takip ediliyor. Bu çerçevede, akaryakıt alım kampanyasına, ağustos ayında başlayan Garanti Bankası'nın güncel fırsatlarına ya da geçtiğimiz aylarda hayata geçirilen ancak ağustos ayında da süren kampanyalara erişmek, ayrıntılı bilgi edinmek isteyen kişiler, Garanti BBVA'nın resmi internet sitesinde yer alan kampanyalar bölümünü ziyaret edebilirler.

Ekonomi Haberleri