Garanti Bankası Faizsiz Taksitli Nakit Avans Açıklandı! 10.000 TL'ye Varan Taksitli Nakit Avans

Garanti Bankası, resmi internet sitesi üzerinden güncel kampanyalara dair açıklamalar yapmaya devam ediyor. Bu kapsamda, Garanti BBVA Mobil'den müşteri olan kişilere sağlanacak yeni kampanya duyuruldu. Söz konusu kampanyada, 1.000...

Garanti Bankası, resmi internet sitesi üzerinden güncel kampanyalara dair açıklamalar yapmaya devam ediyor. Bu kapsamda, Garanti BBVA Mobil'den müşteri olan kişilere sağlanacak yeni kampanya duyuruldu. Söz konusu kampanyada, 1.000 TL bonus ve 10.000 TL'ye varan faizsiz taksitli nakit avans imkanı yer alıyor.

Garanti Bankası Faizsiz Taksitli Nakit Avans

Garanti Bankası'nın internet sitesinde yer alan bilgilendirmeye göre, Garanti BBVA Mobil, Garanti BBVA İnternet ve BonusFlaş üzerinden bireysel kredi kartı başvurusunda bulunan müşteriler, kredi kartı başvurularının onaylanması ve kartlarının açılması halinde kampanyadan yararlanmaya hak kazanacaklar. Maksimum 10.000 TL olan taksitli nakit avans, 6 taksit ile kullanılabilecek. Kampanya ilişkin detaylı bilgilere Garanti Bankası'nın internet sitesinden ulaşılabilir.

Garanti Bankası 1.000 TL Bonus

Garanti Bankası tarafından yapılan açıklamaya göre, 31 Ocak tarihine kadar Garanti BBVA dijital kanallarından temassız müşteri olma teknolojisiyle Garanti BBVA'lı olan ve Bonus kredi kartı, Money Bonus kredi kartı başvuruları onaylanan kişiler, ilgili kartlarıyla 20 Şubat’a kadar yapacakları tek seferde 1000 TL ve üzeri ilk harcamaya 1.000 TL bonus kazanacaklar. Söz konusu kampanya ile ilgili ayrıntılar Garanti Bankası'nın internet sitesinde yer alıyor.

Ekonomi Haberleri