Garanti Bankası Müşterilerine 1.000 TL Bonus Kampanyası! Şubeye Bile Gitmeye Gerek Yok

Garanti Bankası, güncel kampanyalara dair düzenli olarak bilgi veriyor. Mevcut ve yeni müşterileri için çeşitli kampanyaları hayata geçiren Garanti Bankası, Yakınını Davet Et Kampanyası'nın nisan sonuna kadar devam edeceğini...

Garanti Bankası, güncel kampanyalara dair düzenli olarak bilgi veriyor. Mevcut ve yeni müşterileri için çeşitli kampanyaları hayata geçiren Garanti Bankası, Yakınını Davet Et Kampanyası'nın nisan sonuna kadar devam edeceğini önceki süreçte duyurdu. Söz konusu kampanya sürerken, detayları merak ediliyor.

Yakınını Davet Et Kampanyası

Garanti Bankası'nın açıklamasına göre, 1 Mart ile 30 Nisan tarihleri arasında, yakınlarını Mobil'den Garanti Bankası müşterisi olması için davet eden kişiler, 1.000 TL'ye varan bonus kazanabilecekler.

Garanti Bankası 1000 TL Bonus Kampanyası

Garanti Bankası, 30 Nisan'a kadar devam edecek olan kampanya çerçevesinde, Garanti BBVA Mobil > Profil ve Ayarlar > Arkadaşını Davet Et adımlarını izleyerek promosyon kodu oluşturabileceğini belirtti. Kampanya süresince, Bonus kredi kartı veya Paracard sahibi bireysel müşteriler, davet ettiği ve kampanya sürecinde mobilden müşteri olan her yakını için 250 TL, toplamda 1.000 TL’ye varan bonus ödülünü alabilecekler. Garanti Bankası kampanyalara dair bilgilendirmede bulunurken, güncel kampanyalara ve fırsatların ayrıntılarına erişmek isteyen kişiler, Garanti Bankası'nın resmi internet sitesini ve sosyal medya hesaplarını ziyaret edebilirler.

Ekonomi Haberleri