Halkbank 12 Ay Geri Ödemesiz 400.000 TL Limitli Cesur Girişimci Kredisi! 45 Yaş Altı Başvuruda Bulunabilir

Halkbank, çeşitli kampanyaların yanı sıra kredi paketleri ile ilgili de resmi internet sitesi üzerinden bilgilendirmede bulunmaya devam ediyor. Bu kapsamda, Cesur Girişimci Kredisi'nden kimlerin faydalanabileceği, kredi limiti ve kredinin...

Halkbank, çeşitli kampanyaların yanı sıra kredi paketleri ile ilgili de resmi internet sitesi üzerinden bilgilendirmede bulunmaya devam ediyor. Bu kapsamda, Cesur Girişimci Kredisi'nden kimlerin faydalanabileceği, kredi limiti ve kredinin ayrıntılıları netlik kazandı.

Cesur Girişimci Kredisi

Halkbank'ın açıklamasına göre, yüksekokul veya fakültelerinden mezun, eğitimini aldığı ve en az 2 yıl deneyim kazandığı iş kolunda kendi iş yerini açmak isteyen veya kendi iş yerini açan 45 yaşını aşmamış girişimciler, Cesur Girişimci Kredisi'nden faydalanabilecekler.

Cesur Girişimci Kredisi Limiti

Cesur Girişimci Kredisi için limit 400.000 TL olarak belirlendi.

Cesur Girişimci Kredisi Vadesi

12 ay ana para geri ödemesiz olmak üzere, toplam azami 60 ay vade uygulanabilmektedir. Cesur Girişimci Kredisi ve diğer kampanyalara dair detaylı bilgilere ulaşmak isteyen kişiler, Halkbank'ın resmi internet sitesini ziyaret edebilirler.

Ekonomi Haberleri