Halkbank Açıkladı! Halkbank Haziran Ayında 200 TL ParafPara Veriyor

Halkbank, haziran ayı kampanyasına ve 200 TL ParafPara’nın nasıl kazanılacağına dair internet sitesinden bilgi verdi.

30 Haziran tarihine kadar devam edecek olan ve 200 TL ParafPara verilen kampanya Halkbank tarafından duyuruldu. 1 Haziran’da başlayan kampanyaya ilişkin araştırmalar sürerken, kampanyaya nasıl katılım sağlanacağı, 200 TL ParafPara için hangi kategoride alışveriş yapılması gerektiği ve minimum alışveriş tutarının kaç TL olacağı merak ediliyor.

Halkbank 200 TL ParafPara Kampanyası

Halkbank’ın açıklamasına göre, 1-30 Haziran tarihleri arasında yurt içinde tüm banka POS'larından havayolu, konaklama ve seyahat acentaları sektöründe yapılacak toplamda 5000 TL ve üzeri alışverişe 200 TL ParafPara sağlanacak. Paraf ve Parafly kampanyaya dahil olup, Parafree, Business kartlar, ticari kartlar ve Halkcardlar, ParafPara kullanarak yapılan işlemler, iptal ve iade işlemlerinin dahil olmadığı fırsattan yararlanmak isteyen kişilerin, harcama yapmadan önce Paraf Mobil’den HEMEN KATIL butonuna tıklaması veya SEYAHAT yazıp 3404’e SMS gönderilmesi (KKTC için 3444’e) göndermesi gerekiyor.

Halkbank Haziran 2023 Güncel Kampanyaları

Asıl ve ek kartlarıyla birlikte kampanyada en fazla 200 TL ParafPara verilirken, söz konusu kampanyaya ilişkin detaylı bilgilere, Halkbank’ın haziran ayı fırsatlarına ve bu fırsatların ayrıntılarına bankanın resmi internet sitesinden ulaşılabilir.

Ekonomi Haberleri