Halkbank Haziran Ayı Kampanyası Devam Ediyor! 150 TL ParafPara İçin Son Gün 18 Haziran 2023

1-18 Haziran tarihleri arasında geçerli olan kampanya ile ilgili Halkbank bilgilendirmede bulundu. Kampanya çerçevesinde yurt içinde market sektöründe yapılacak 350 TL ve üzeri ilk harcamadan sonraki her 350 TL ve üzeri harcamaya 25...

1-18 Haziran tarihleri arasında geçerli olan kampanya ile ilgili Halkbank bilgilendirmede bulundu. Kampanya çerçevesinde yurt içinde market sektöründe yapılacak 350 TL ve üzeri ilk harcamadan sonraki her 350 TL ve üzeri harcamaya 25 TL, toplamda 150 TL ParafPara verildiği için fırsattan nasıl yararlanılacağı ve kampanyaya nasıl katılım sağlanacağı merak ediliyor.

Halkbank Haziran 2023 ParafPara Kampanyası

Market ve restoran sektörlerindeki harcamalara 150 TL ParafPara verilirken, fırsattan yararlanmak isteyen kişilerin harcama yapmadan önce Paraf Mobil’den HEMEN KATIL butonuna tıklanması ya da MRKT yazıp 3404'e (KKTC için 3444'e) SMS göndermesi gerekiyor. Halkbank'ın açıklamasına göre, bir kart ile kampanyaya katılım yapıldığında müşterinin tüm kartları kampanyaya dahil oluyor ve aynı gün aynı iş yerinden yapılacak harcamaların ilki kampanyaya sahil edilmeyecek.

Halkbank Güncel Kampanyalar

18 Haziran'a kadar devam edecek olan 'Market Alışverişlerinize Özel 150 TL ParafPara' kampanyasına dair araştırmalar sürerken, Halkbank'ın diğer fırsatları da merak ediliyor. Haziran ayı itibariyle Halkbank'ın güncel fırsatlarına erişmek isteyen kişiler, bankanın resmi internet sitesini ziyaret edebilirler. Market Alışverişlerinize Özel 150 TL ParafPara'nın detayları da Halkbank'ın internet sitesinde yer alıyor.

Ekonomi Haberleri