Halkbank Para Dağıtıyor! Başvuru Yapana 2 Bin TL Verilecek!

Bankalar zaman zaman yaptığı kampanyalarla adından bahsettirmektedir. Adından bahsettiren bankalar arasında Halkbank’ta yer almaktadır. Halkbank tarafından yapılan açıklamayla beraber belirli tutardaki alışverişi yapan müşterilere...

Bankalar zaman zaman yaptığı kampanyalarla adından bahsettirmektedir. Adından bahsettiren bankalar arasında Halkbank’ta yer almaktadır. Halkbank tarafından yapılan açıklamayla beraber belirli tutardaki alışverişi yapan müşterilere 2 bin TL verileceği duyuruldu. Halkbank tarafından yapılan açıklamanın hemen ardından da paradan nasıl faydalanacağı duyuruldu.

Halkbank Para Dağıtıyor! Başvuru Nasıl Yapılır?

Halkbank tarafından açıklanan kampanyaya katılmak isteyen kişilerin en çok merak ettiği konuların başında da nasıl başvuru yapacağı yer almaktadır. Halkbank tarafından yapılan açıklamaya göre başvuru yapmak isteyen kişilerin:

"Alışveriş yapmadan önce anahtar kelimeyi yazıp boşluk bırakarak katılmak istediğiniz kredi kartınızın son altı hanesi ile birlikte 3404’e SMS (KKTC için 3444’e) gönderilmesi gereklidir. Örneğin; tercihiniz 5.000 TL harcama sözüne 400 TL ParafPara ise “5000 123456” yazıp 3404’e SMS göndermeniz gerekmektedir (SMS içeriğindeki 123456 olan kredi kartı son 6 hanesi örnek olarak verilmiştir. Katılmak istediğiniz kredi kartınıza ait bilgileri SMS içeriğine yazmanız gerekmektedir)"

Müşterilerin vereceği harcama sözü için tutarlar ise:

5 bin TL için = 400 TL

10 bin TL için = 1000 TL

15 bin TL için = 1.500 TL

20 bin TL için = 2 bin TL şeklinde olmaktadır.

Halkbank tarafından yapılan açıklamada:

"Kampanya katılımı, belirtilen kısa mesajın Halkbank sistemine ulaşmasından ve kart sahibine Halkbank tarafından kayıt olduğu bilgisinin verilmesiyle sağlanır. Kampanyaya sadece bireysel asıl Paraf ve Parafly kredi kartları katılabilir/söz verebilir. Halkcardlar, ticari kartlar, sanal kartlar ve ek kartlar katılamaz/söz veremez.  Söz verilecek kredi kartının açık ve kullanabilir kart olması gerekmektedir. Söz verilen kartın kapanması durumunda anında, vade tarihinin geçmesi durumunda o kart ile alışveriş yapılamayacağından verilen söz tutulamayacaktır." denildi

Ekonomi Haberleri