Halkbank'tan Kadınlara Büyük Destek

Halkbank, "Üreten Kadınlar Buluşmaları" kapsamında Türkiye genelindeki kadın girişimciler ile bir araya geliyor. Halkbank, buluşmalar çerçevesinde Bolu'daki kadınlarla bir araya geldi.Halkbank’ın iş yaşamında desteklemek için...

Halkbank, "Üreten Kadınlar Buluşmaları" kapsamında Türkiye genelindeki kadın girişimciler ile bir araya geliyor. Halkbank, buluşmalar çerçevesinde Bolu'daki kadınlarla bir araya geldi.

Halkbank’ın iş yaşamında desteklemek için geliştirdiği "Kadın Girişimci Destek Paketi" kapsamında kadınlara verdiği toplam desteği açıkladı.

Kadın üreticilerin çoğalması ve kadın istihdamının yaygınlaşması amacı ile yapılan etkinlik, Halkbank'ın dijital platformunda da canlı olarak yayınlandı. Etkinlikte, Girişimci Destek Paketi'nden faydalanan genç girişimci kadınlara üretkenliklerini desteklemek için verilen krediler sembolik olarak takdim edildi.

Halkbank'tan 139 Bin Kadına Destek

Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan,  konuya ilişkin "Güçlü Türkiye için güçlü kadınlara" ihtiyaç duyulduğunu ve bu hedefle çıktıkları yolda şimdiye kadar yaklaşık 139 bin kadın girişimciye ulaştıklarını ifade ederek, "Halkbank'ın her zaman öncelikli görevleri arasında kadın girişimcileri desteklemek, onlara yeni kapılar açmak ve onları üretim süreçlerine katmak bulunmaktadır." dedi.

Osman Arslan, sözlerini şu şekilde sürdürdü:

"Yeni fikirleri olan ve bunu hayata geçirmek üzere bankamıza başvuran girişimcileri, alternatif ürünlerimiz beklemektedir. Bu ürünlerimizle başta kadınlar olmak üzere tüm girişimcilerin umutlarına ortak olmaktayız. Şu ana dek Türkiye genelinde yaklaşık 139 bin kadın girişimciye ulaştık. 16,8 milyar TL destekle kadın girişimci ekosisteminin daha da güçlenmesine vesile olduğumuz için mutluyuz."

Ekonomi Haberleri