Haziran Ayında Emeklilere Bayram İkramiyesi Verilecek! Kurban Bayramı İkramiyesi Ödeme Tarihi 2023!

Emeklilere, Ramazan ve Kurban Bayramı öncesinde ikramiye ödemesi yapılıyor. Söz konusu bayram ikramiyeleri her iki bayramdan da yaklaşık bir hafta önce hesaplara aktarılırken, Kurban Bayramı'na sayılı haftalar kala araştırmalar...

Emeklilere, Ramazan ve Kurban Bayramı öncesinde ikramiye ödemesi yapılıyor. Söz konusu bayram ikramiyeleri her iki bayramdan da yaklaşık bir hafta önce hesaplara aktarılırken, Kurban Bayramı'na sayılı haftalar kala araştırmalar da hız kazandı. Bu çerçevede, bayram ikramiyesinin ne zaman verileceğinin yanı sıra, bayram ikramiyesinin tutarı da merak ediliyor.

Emekli Bayram İkramiyesi Ne Zaman Yatacak?

Kurban Bayramı öncesinde verilecek ikramiye ödemesi için henüz tarih açıklanmadı ancak önceki bayramlarda yapılan ödemelerin tarihleri dikkate alındığında, 20 Haziran'dan sonra bayram ikramiyesinin emeklilere verilmesi bekleniyor.

Bayram İkramiyesi Ne Kadar?

Bayram ikramiyesi ödemesi için bekleyiş devam ederken, ikramiyenin tutarı da araştırılıyor. Geçen yıl 1.100 TL olan emekli bayram ikramiyesi, 900 TL artış ile birlikte 2.000 TL'ye yükseldi. Bayram ikramiyesindeki artışın yanı sıra, en düşük emekli maaşında da 2.000 TL zam yapılmıştı. Bu çerçevede, 7.500 TL tutarındaki en düşük emekli maaşı ve 2.000 TL tutarındaki bayram ikramiyesi ile birlikte, haziran ayında emeklilerin hesaplarına en az 9.500 TL yatacak.

Ekonomi Haberleri