Hemen Hesaplarınızı Kontrol Edin! Bakanlık Tarafından 48 Milyon 143 Bin TL Ödeme Yapıldı

Çok sayıda çiftçi tarafından büyük bir merakla beklenen tarımsal destekleme ödemelerinin hesaplara yatırıldığı Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi tarafından duyuruldu.Tarımsal üretimi desteklemek ve kolaylık sağlamak...

Çok sayıda çiftçi tarafından büyük bir merakla beklenen tarımsal destekleme ödemelerinin hesaplara yatırıldığı Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi tarafından duyuruldu.

Tarımsal üretimi desteklemek ve kolaylık sağlamak amacıyla, zaman zaman çeşitli destek ödemeleri yapılıyor. Yapılan destekler çerçevesinde, çiftçilerin merakla beklediği ödemelere dair, Bakan Vahit Kirişçi açıklama yaptı. Bakan Kirişçi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, ödemelerin banka hesaplarına yatmaya başladığını ifade etti.

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından çiftçilere 48 milyon 143 bin TL ödeme yapıldı. Destek ödemeleri, geçtiğimiz gün itibari ile hesaplara yatırıldığı belirtildi.

İki Çeşit Destek Şeklinde Ödeme Yapıldı

48 milyon 143 bin TL'nin 15 milyon TL'sinin Kırsal Kalkınma Yatırımları Desteğine, 32 milyon TL'sinin de Hayvan Genetik Kaynakları Koruma Desteği'ne verileceği duyuruldu.

Öte yandan Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi, geçtiğimiz ay da toplamda 513 milyon 491 bin TL tutarındaki tarımsal destekleme ödemelerinin hesaplara yattığını ifade ederek ”513 milyon 491 bin TL’lik tarımsal destekleme ödemelerini bugün çiftçilerimizin hesaplarına aktarıyoruz. Hayırlı ve bereketli olsun.” demişti.

Bakanlık ve Bakan Kirişçi Tarafından Paylaşılan Görsel Şu Şekilde:

Ekonomi Haberleri