Hyundai Elantra Aralık 2022 Fiyat Listesi Belli Oldu! Hyundai Elantra Güncel Fiyatı

Güney Kore merkezli otomobil devi Hyundai, dünyanın pek çok bölgesinde olduğu gibi ülkemizde de otomobil modellerini satışa çıkarıyor. Söz konusu araçlar arasında, Elantra serisi tasarımı ve özellikleri pek çok kişinin dikkatini...

Güney Kore merkezli otomobil devi Hyundai, dünyanın pek çok bölgesinde olduğu gibi ülkemizde de otomobil modellerini satışa çıkarıyor. Söz konusu araçlar arasında, Elantra serisi tasarımı ve özellikleri pek çok kişinin dikkatini çekiyor. Bu kapsamda, çip krizi, küresel enflasyon artışı, pandemiyle birlikte üretim ve tedarik zincirinin kırılması, ham madde maliyetlerinin yükselmesi, Ukrayna - Rusya savaşı ve ülkemizde döviz kurlarının yükselmesi gibi pek çok etken otomobil fiyatlarının artmasına yol açarken, Elantra serisinin güncel fiyat listesi de merak ediliyor. Hyundai'ın resmi internet sitesinde yer alan bilgiler ile, otomobil aralık ayı itibariyle güncel fiyat listesi belli oldu.

Hyundai Elantra Aralık 2022 Fiyatı

Aralık 2022 itibariyle, Hyundai Elantra modelinin güncel kampanyalı satış fiyat listesi şu şekilde:

1.6 MPI 123 PS Style Manuel: 563.674 TL

1.6 MPI 123 PS Style Comfort CVT: 674.000 TL

1.6 MPI 123 PS Smart CVT: 734.000 TL

Elantra serisinin güncel fiyat listesine ve otomobil hakkında detaylı bilgilere, Hyundai'ın resmi internet sitesinden ulaşılabilir.

Ekonomi Haberleri