İBB Burs Sonuçları Açıklandı Mı ve Ne Kadar Ödeme Yapılacak Öğrenciler Tarafından Araştırılıyor

Üniversitelerde yeni akademik dönemin başlaması ile birlikte, öğrenciler ve aileleri burs arayışlarına hız kazandırdılar. Bu kapsamda İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu geçtiğimiz haftalarda yaptığı...

Üniversitelerde yeni akademik dönemin başlaması ile birlikte, öğrenciler ve aileleri burs arayışlarına hız kazandırdılar. Bu kapsamda İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu geçtiğimiz haftalarda yaptığı açıklamada, belediyenin üniversite öğrencilerine eğitim desteği sağlayacağını duyurmuştu. İmamoğlu'nun açıklamasının ardından pek çok öğrenci söz konusu ödemeden faydalanmak için başvuruda bulunurken, sonuçların ne zaman açıklanacağı da merak ediliyor.

İBB Burs Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin üniversite öğrencilerine sağlayacağı eğitim desteği ödemeleri için başvurular 16 Ekim itibariyle sona erdi. Başvuruların tamamlanmasının ardından, sonuçların açıklanması heyecanla beklenmeye başlandı. İBB tarafından konuya ilişkin resmi açıklama henüz yapılmasa da eğitim desteği başvuru sonuçlarının kasım ayı içerisinde ilan edilmesi bekleniyor.

İBB Bursu Ne Kadar?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi eğitim desteği ödemesi kapsamında, kişi başı 4.500 TL olmak üzere toplam 75.000 üniversite öğrencisine ödeme yapacak.

Ekonomi Haberleri