İBB Burs Sonuçları: İBB Burs Başvuru Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak? Ne Kadar Ödeme Yapılacak?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, üniversite öğrencilerine yönelik eğitim desteği ödemesi yapmaya devam ediyor. Bu kapsamda, geçtiğimiz süreçte sona eren başvuruların ardından, sonuçların açıklanması için heyecanlı bekleyiş...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, üniversite öğrencilerine yönelik eğitim desteği ödemesi yapmaya devam ediyor. Bu kapsamda, geçtiğimiz süreçte sona eren başvuruların ardından, sonuçların açıklanması için heyecanlı bekleyiş sürüyor. İBB eğitim desteği ödemesine başvuruda bulunan pek çok öğrenci sonuçların ne zaman açıklanacağını araştırıyor.

İBB Burs Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

İBB burs başvuru sonuçlarının ne zaman açıklanacağına dair resmi açıklama henüz yapılmasa da aralık ayı içerisinde sonuçların ilan edilmesi bekleniyor.

İBB Burs Ücreti

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin sağlayacağı eğitim desteği ödemesi için başvuruda bulunan öğrenciler, ne kadar ödeme yapılacağını da araştırıyor. İBB eğitim desteği ödemesi kapsamında, kişi başı toplamda 4.500 TL ödeme yapacak.

İBB Burs Sonuç Ekranı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin, 75 bin üniversite öğrencisine sağlayacağı eğitim desteği ödemeleri için sonuçlar açıklandığı zaman

Ekonomi Haberleri