İBB Burs Sonuçları Ne Zaman Açıklanacağı Merak Ediliyor! İBB Bursu Detayları

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, geçtiğimiz süreçte yaptığı açıklamada, 75.000 üniversite öğrencisine karşılıksız eğitim desteği verileceğini açıklamıştı. Burs başvurularının başlamasıyla...

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, geçtiğimiz süreçte yaptığı açıklamada, 75.000 üniversite öğrencisine karşılıksız eğitim desteği verileceğini açıklamıştı. Burs başvurularının başlamasıyla birlikte pek çok öğrenci yoğun ilgi gösterdi. Söz konusu başvuruların tamamlanmasının ardından, sonuçların ne zaman açıklanacağı merak ediliyor.

İBB Burs Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

İBB, burs başvurularının ne zaman açıklanacağına dair henüz bir açıklama yapmadı. Yapılacak değerlendirmeler neticesinde, burs verilecek 75.000 öğrenci açıklanacak. Sonuçların, kasım ayının son haftasına erişime açılması bekleniyor.

İBB Bursu Kaç TL?

İBB'nin üniversite öğrencilerine vereceği burs miktarı, 4.500 TL olarak açıklandı. Burs ödemeleri her defasında 1.500 TL olarak, üç parça şeklinde ödenecek. İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak değerlendirmelerde, başvuru kriterlerine uygun olan öğrenciler arasından, 75 bin kişiye eğitim desteği sağlanacak.

Ekonomi Haberleri