İki Gün Sonra Sona Erecek! Yapı Kredi 300 TL Puan Veriyor

6 Mayıs'ta başlayan ve 31 Mayıs tarihine kadar devam edecek olan kampanya çerçevesinde Yapı Kredi müşterilerine 300 TL puan veriliyor. Kampanyanın sona ermesine iki gün kala, fırsattan nasıl yararlanılacağı ve 300 TL bonusun kimlere...

6 Mayıs'ta başlayan ve 31 Mayıs tarihine kadar devam edecek olan kampanya çerçevesinde Yapı Kredi müşterilerine 300 TL puan veriliyor. Kampanyanın sona ermesine iki gün kala, fırsattan nasıl yararlanılacağı ve 300 TL bonusun kimlere verileceği merak ediliyor.

Yapı Kredi Puan Kampanyası

6 - 31 Mayıs 2023 tarihleri arasında yakınlarını Yapı Kredi Mobil'e davet eden kişiler, hem kendileri hem de yakınları 300 TL puan kazanabiliyorlar. Hemen Davet Et butonu ile açılacak olan özel referans kodu ile yakınlarını Yapı Kredi Mobil'den Yapı Kredi Müşterisi olmaları için davet eden kişiler kampanyaya katılım sağlayabilirler.

Yapı Kredi Mayıs 2023 Kampanyası

31 Mayıs'a kadar devam edecek olan kampanaya çerçevesinde, Profilim > Yakınınızı Davet Edin > Davet Et adımlarını izleyerek Yapı Kredi Mobil'den Yapı Kredi Müşterisi olmaları için referans kodu elde edilebilir. Yapı Kredi Mobil'den oluşturulan özel referans kodu ile müşteri olduktan sonraki 30 gün içinde Yapı Kredi kredi kartından tek seferde en az 500 TL harcama yapmış ya da en az bir faturasına Otomatik Ödeme Talimatı vermiş ve talimat ile en az bir kere faturası ödenmiş olan her yakın için hem yakınına hem de davet eden kişiye 250'şer TL ek puan verilecek. Davet edilen ve müşteri olan kişiler 50'şer TL puan alabilecekler. 300 TL puan kampanyasına ilgili detaylı bilgilere, Yapı Kredi'nin internet sitesinden ulaşılabilir.

Ekonomi Haberleri