İkramiyeler Hesaplara Yattı! Ocak Ayında Ödendi

Maaş zamları belirlenirken, sendikalar ile kurumlar arasında toplu sözleşmeler imzalanıyor. Söz konusu sözleşmelerde, işçilere yönelik çeşitli kazanımlar yer alıyor. Bu çerçevede, Memur-Sen’in 6. Dönem Toplu Sözleşme kazanımı...

Maaş zamları belirlenirken, sendikalar ile kurumlar arasında toplu sözleşmeler imzalanıyor. Söz konusu sözleşmelerde, işçilere yönelik çeşitli kazanımlar yer alıyor. Bu çerçevede, Memur-Sen’in 6. Dönem Toplu Sözleşme kazanımı olan toplu sözleşme ikramiyesi ocak ayı itibariyle hesaplara yatırıldı.

İkramiye Ödemesi Ocak 2023

Ulaştırma Memur-Sen Genel Merkezi tarafından yapılan açıklamaya göre, toplu sözleşme ödemesi hesaplara aktarıldı. 919 TL ikramiyesi ödemesi ile ilgili sendikanın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada ''Sendikalılığın, sendikacılığın ve sendikaların değerini, önemini ve mücadelesini taçlandıran toplu sözleşme ikramiyesi, üyelerimizin sendikal mücadeledeki emeğinin değerini gösterir ve sendikalı olmanın farkını yaşatır. Memur-Sen’in 6. Dönem Toplu Sözleşme kazanımı olan “Toplu sözleşme ikramiyesinin artırımlı ödenmesi” maddesi gereği, Ocak 2023 itibariyle Toplu Sözleşme İkramiyesi 919 TL olarak ödenmiştir. Üyelerimize hayırlı olsun.'' ifadeleri yer aldı.

Ekonomi Haberleri