İmzalar Atıldı! 12 Bin 150 TL Promosyon Verilecek

Kurumlar, çalışanların maaş promosyonlarını belirleyebilmek için bankalar ile çeşitli görüşmeler gerçekleştiriyorlar. Söz konusu görüşmeler neticesinde anlaşma sağlandıkça kamuoyuna bilgi verildiği için açıklamalar...

Kurumlar, çalışanların maaş promosyonlarını belirleyebilmek için bankalar ile çeşitli görüşmeler gerçekleştiriyorlar. Söz konusu görüşmeler neticesinde anlaşma sağlandıkça kamuoyuna bilgi verildiği için açıklamalar da yakından takip ediliyor. Bu çerçevede, kurumların promosyon anlaşması açıklamaları merakla bekleniyor.

12.150 TL Promosyon

Maaş promosyonuna ilişkin bilgi veren Havran Belediyesi, 12 bin 150 TL için anlaşamaya varıldığını açıkladı. Promosyon ödemesine dair belediyenin sosyal medya hesabından yer alan paylaşımda ”Personel Limited Şirketi Çalışanlarımıza Maaş Promosyon İhalesini 12.150 TL ile en yüksek teklifi vererek kazanan Ziraat Bankası Havran Şubesi Müdürü Sayın Serkan Karamanoğlu, Belediye Başkanımız Sayın Emin Ersoy’u makamında ziyaret ederek sözleşmeyi imzalattı. Başkan Ersoy, “Maaş Promosyon anlaşmasını çalışanlarımızın yüzünü güldürecek bir rakamla sonuçlandırdık. Tüm çalışanlarımıza hayırlı olsun” dedi.” denildi.

Promosyonlar Duyuruluyor

Önceki promosyon anlaşmalarına dair araştırmalar sürerken, haziran ayında da promosyon ödemelerine dair yeni duyuruların yayınlanması bekleniyor. İlerleyen süreçte, promosyon ödemesi için anlaşma sağlandıkça kamuoyuna bilgi verilmesi bekleniyor.

Ekonomi Haberleri