İş Arayanlar Sevinçten Havalara Uçacak! Bakanlık, 406 Personel Alımı Yapacağını Duyurdu

Çok sayıda bakanlıklardan personel alımları yapılacağına ilişkin açıklamalar gelmeye devam ederken, yeni bir iş ilanı daha yayımlandı.Güncel ihtiyaçlar doğrultusunda, bakanlıkça personel alımına yönelik ilanlar gelmeye...

Çok sayıda bakanlıklardan personel alımları yapılacağına ilişkin açıklamalar gelmeye devam ederken, yeni bir iş ilanı daha yayımlandı.

Güncel ihtiyaçlar doğrultusunda, bakanlıkça personel alımına yönelik ilanlar gelmeye devam ediyor. Bu kapsamda, iş arayışında olup iş başvurusu yapacak vatandaşlar ilanları yakından takip ederken, güncel iş ilanları büyük bir heyecanla bekleniyor.

Gelen son ilana göre, bakanlığa personel istihdamı sağlanacak. Adalet Bakanlığı’nın personel alımı yapacağını açıklamasından sonra, ilanın detayları birçok vatandaş tarafından araştırılmaya başlandı.

Adalet Bakanlığı'nın Adli Destek ve Mağdur Hizmetleri müdürlüklerinde görev almak üzere 222 sosyal çalışmacı, 132 psikolog ve 52 pedagog kadrosuna toplam 406 personel alımı yapılacak.

İlan Resmi Gazete'de yayımlandı. Yayımlanan ilana göre, başvurular 5-16 Aralık 2022 tarihleri arasında "https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr" adresi üzerinden yapılacak.

Başvuru yapacak adaylardan aranan şartlar da belli oldu.

Aranan Şartlar Şu Şekilde:

2022 senesi Kamu Personel Seçme Sınavı'nın KPSSP3 puan türünden 70 ve üzeri puan almaK.

Psikolog kadrosuna atanabilmek için psikoloji lisans bölümünden, pedagog kadrosuna atanabilmek için rehberlik ve psikolojik danışmanlık veya eğitim programları ve öğretim lisans bölümünden, sosyal çalışmacı kadrosuna atanabilmek için de sosyal hizmet veya sosyal hizmetler lisans bölümlerinden mezun olmaK.

Sözlü sınava katılmaya hak kazananlar ve sözlü sınav yeri, tarihi "www.adalet.gov.tr" internet adresi üzerinden yayımlanacak.

Ekonomi Haberleri