İş Arayanlara Büyük Müjde! Bakanlık, 1115 Personel Alımı Yapacağını Duyurdu

Çeşitli bakanlıklardan personel alımları yapılacağı yönünde açıklamalar gelmeye devam ederken, yeni bir iş ilanı daha yayımlandı.Güncel ihtiyaçlar doğrultusunda, bakanlık tarafından işçi alımına yönelik ilanlar gelmeye...

Çeşitli bakanlıklardan personel alımları yapılacağı yönünde açıklamalar gelmeye devam ederken, yeni bir iş ilanı daha yayımlandı.

Güncel ihtiyaçlar doğrultusunda, bakanlık tarafından işçi alımına yönelik ilanlar gelmeye devam ediyor. Bu çerçevede, iş arayışında olup iş başvurusu yapacak kişiler ilanları yakından takip ederken, güncel iş başvuruları büyük bir heyecanla bekleniyor.

Gelen son açıklamaya göre, bakanlığa personel istihdamı sağlanacak. Milli Savunma Bakanlığı'nın personel alımı yapacağını açıklamasından sonra, ilanın detayları çok sayıda kişi tarafından araştırılmaya başlandı.

MSB Açıktan İşçi Alımı Başvuruları Nereden Yapılacak?

MSB tarafından yayımlanan iş ilanına başvurmak isteyenler başvurularını İŞKUR internet sitesi üzerinden gerçekleştirecek.

Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, Bakanlık bünyesinde istihdam edilmek üzere 1115 açıktan işçi alınacağı bilgisi paylaşıldı.

Başvurular, İŞKUR internet sitesi üzerinden 21 Kasım 2022 tarihi (dün) itibarıyla başladı.

Ekonomi Haberleri