İş Arayanlara Müjde! Halkbank 1000 Servis Görevlisi Alım Süreci Devam Ediyor

Halkbank tarafından yayımlanan 1000 servis görevlisi alım ilanı iş arayan vatandaşların ilgisini çekti. Alım yapılacağını duyan vatandaşlar, Halkbank 1000 servis görevlisi alımı başvuru şartları neler? Başvurular ne zamana...

Halkbank tarafından yayımlanan 1000 servis görevlisi alım ilanı iş arayan vatandaşların ilgisini çekti. Alım yapılacağını duyan vatandaşlar, Halkbank 1000 servis görevlisi alımı başvuru şartları neler? Başvurular ne zamana kadar devam edecek? sorularının yanıtını araştırıyor.

Halkbank içerisinde kariyer yapmak isteyen pek çok kişi de 'Servis görevlisi ne iş yapar? Halkbank servis görevlisi başvurusu nasıl yapılır?' şeklinde araştırmalar yapmaya başladı.

Halkbank İş İlanı Başvuru Süreci Ne Zaman?

Halkbank, 77 ilde 1000 servis görevlisi alacağını duyurdu. 27 Ekim 2022 tarihi itibarı ile başvuru süreci başlayan  ilan için son başvuru tarihi 13 Kasım 2022 olarak belirlendi. Başvuruları kabul edilen adaylar için ise sınav tarihi 3 Aralık 2022 olarak belirlendi.

Halkbank Servis Görevlisi Alımı Başvuru Şartları Neler?

Giriş Sınavına katılabilmek için;

*Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

*Türk Ceza Kanunu'nun 53. maddesi çerçevesinde belirtilen haklardan mahrum olmamak,

* Erkek adaylar için askerlik görevini yapmış, muaf ya da en az 31 Aralık 202'e kadar tecilli olmak (Yazılı sınav gününe kadar askerlik hizmetini tamamlayacak olan adaylar ile bedelli askerlik başvurusunda bulunmuş ve celp dönem tarihi kesinleşmiş adayların başvuruları kabul edilebilecektir.)

*Başka bir kuruma karşı zorunlu çalışma yükümlülüğü bulunmamak,

*Bankanın yapacağı araştırma sonucunda; tutum, davranış ve özgeçmişleri bakımından bankacılık mesleğine uygun bulunmak,

Şartlarının tamamının sağlanması gerekmektedir.

İlanın Tamamı İçin Tıklayınız.

Ekonomi Haberleri