İş Bankası Açıkladı! Maximum Kart 150 TL MaxiPuan Kampanyası

İş Bankası, mart ayı itibariyle kampanyalar ile ilgili açıklamalarda bulunmayı sürdürüyor. Bu kapsamda, 1 Mart tarihinde başlayan ve 19 Mart'a kadar devam edecek olan market alışverişlerde 150 TL maxipuan kampanyası sürüyor....

İş Bankası, mart ayı itibariyle kampanyalar ile ilgili açıklamalarda bulunmayı sürdürüyor. Bu kapsamda, 1 Mart tarihinde başlayan ve 19 Mart'a kadar devam edecek olan market alışverişlerde 150 TL maxipuan kampanyası sürüyor. Söz konusu kampanya devam ederken, kampanyaya dair araştırmalar da devam ediyor.

150 TL Maxipuan Kampanyası

İş Bankası'nın açıklamasına göre, Maximum Mobil'den veya İşCep'ten Market Kampanyası'na katılmak mümkün. 1-19 Mart 2023 tarihleri arasında Maximum Kart ile Maximum anlaşmalı marketlerden tek seferde yapılacak 400 TL ve üzeri ilk peşin market alışverişinden sonra farklı günlerde yapılacak 400 TL ve üzeri her peşin alışverişe 30 TL, toplam 150 TL MaxiPuan kazanılabiliyor.

İş Bankası Kampanyaları

İş Bankası, kampanyalarının detayları ile ilgili resmi internet sitesi üzerinden bilgi veriyor. Maxipuan kampanyasına ve diğer fırsatlara ilişkin ayrıntılı bilgilere ulaşmak isteyen kişiler, İş Bankası'nın resmi internet sitesini ziyaret edebilirler.

Ekonomi Haberleri