İş Bankası Açıkladı! Şubeye Gitmeden Faizsiz Taksitli Nakit Avans Fırsatı

İş Bankası, güncel kampanyalar ile ilgili internet sitesi üzerinden bilgi vermeye devam ediyor. Bu kapsamda, İşCep’ten İş Bankalı olan kişiler için Maximum Kart'la 10.000 TL’ye kadar faizsiz Taksitli Nakit Avans fırsatı duyuruldu....

İş Bankası, güncel kampanyalar ile ilgili internet sitesi üzerinden bilgi vermeye devam ediyor. Bu kapsamda, İşCep’ten İş Bankalı olan kişiler için Maximum Kart'la 10.000 TL’ye kadar faizsiz Taksitli Nakit Avans fırsatı duyuruldu. Söz konusu kampanyanın açıklanması ile birlikte, ayrıntılar araştırılmaya başlandı.

İş Bankası Faizsiz Nakit Avans

İş Bankası'nın açıklamasına göre, şubeye gitmeden İşCep üzerinden İş Bankalı olan kişilere, Maximum Kart ile 10.000 TL'ye varan faizsiz taksitli nakit avans sağlanacak. İş Bankası'nın internet sitesinde yer alan bilgiye göre, kampanya 31 Ocak tarihine kadar devam edecek.

İş Bankası Ücretsiz EFT Havale

İşCep’ten İş Bankalı olan kişiler için taksitli nakit avans kampanyasının yanı sıra, bir yıl boyunca geçerli olmak üzere ücretsiz Havale/EFT fırsatı da sunulacak.

İş Bankası Ücretsiz BluTV

Şubeye gitmeden İş Bankası müşterisi olan kişiler, farklı avantajlardan yararlanabilecekler Bu çerçevede, bir yıllık BluTV aboneliği de ücretsiz olarak sağlanacak. Kampanyalara dair detaylı bilgilere, İş Bankası'nın resmi internet sitesinden ulaşılabilir.

Ekonomi Haberleri