İş Bankası Ağustos 2023 Kampanyasını Bugün Başlattı! Faizsiz 10 Bin Liraya Varan Nakit Avans Veriliyor

Faizsiz taksitli nakit avans kampanyası ile ilgili ağustos ayının ilk günü itibariyle İş Bankası açıklamada bulundu.

Ağustos ayının ilk günü itibariyle ay boyunca geçerli olan kampanyalar ile ilgili bankalar bilgilendirme metinler yayınlamaya başladılar. Söz konusu kampanyaların detayları merak edilirken, nakit ihtiyacı olanlar ya da borcunu kapatmak isteyen kişiler de kredi ve nakit avans fırsatlarını yakından takip ediyorlar. Bu çerçevede, 1 Ağustos tarihinde başlayan ve 31 Ağustos’a kadar devam edecek olan faizsiz nakit avans kampanyası ile ilgili İş Bankası açıklamada bulundu.

İş Bankası Faizsiz Nakit Avans Kampanyası

İş Bankası’nın yayınladığı bilgilendirme metnine göre, 1-31 Ağustos tarihleri arasında geçerli olan kampanya çerçevesinde, İşCep’te yer alan “Müşteri Olmak İstiyorum” özelliğiyle İş Bankası müşterisi olan kişiler, kredi kartıyla 10.000 TL’ye varan faizsiz Taksitli Nakit Avans fırsatından yararlanabilecekler. 01.08.2023 - 31.08.2023 tarihleri arasında İşCep “Müşteri Olmak İstiyorum” özelliğiyle İş Bankası müşterisi olan ve kredi kartı başvuruları onaylanmış müşterilerin faydalanabileceği kampanya, sadece 3 ay vade için geçerli olacak. Kullanılacak Taksitli Nakit Avans tutarı 300 TL ile 10.000 TL arasında olabilir.

İş Bankası Ağustos 2023 Kampanyaları

‘İşCep'ten İş Bankalı olanlara 10.000 TL’ye varan Faizsiz Taksitli Nakit Avans Ayrıcalığı’ kampanyası çerçevesinde faizsiz olarak 10 bin TL’ye kadar taksitli nakti avans sağlanırken, İş Bankası’nın güncel kampanyaları da merak ediliyor. Faizsiz taksitli nakit avansa ve İş Bankası’nın ağustos ayında hayata geçirdiği ya da önceki aylarda başlattığı ancak ağustos ayında da sürdürdüğü fırsatlara, İş Bankası’nın resmi internet sitesinden ulaşılabilir, kampanyalar ile ilgili ayrıntılı bilgi edinilebilir.

Ekonomi Haberleri