İş Bankası Emekli Promosyonu Mayıs 2023! İş Bankası Emekli Promosyon Kampanyası

Emekli maaşını üç yıl boyunca aynı bankadan alacağına dair taahhüt veren kişilere maaş aralığına göre değişen tutarlarda promosyon verilirken, güncel kampanyalar da pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Bu kapsamda, mayıs...

Emekli maaşını üç yıl boyunca aynı bankadan alacağına dair taahhüt veren kişilere maaş aralığına göre değişen tutarlarda promosyon verilirken, güncel kampanyalar da pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Bu kapsamda, mayıs ayında da bankaların promosyon kampanyalarına dair araştırmalar sürüyor. İş Bankası tarafından yapılan açıklama ile birlikte, maaş aralığına göre ne kadar promosyon verileceği belli oldu.

İş Bankası Emekli Promosyonu Ne Kadar?

İş Bankası'nın resmi internet sitesinde yer alan bilgilendirme mesajına göre, maaşını üç yıl boyunca İş Bankası'ndan alacağına dair taahhüt veren emekliler, 4.500 TL ile 7.500 TL arasında promosyon alabilecekler. Söz konusu promosyon ödemeleri şu şekilde:

3.500 TL Altında Maaş Alanlara: 4.500 TL

3.500 TL – 7.500 TL Arasında Maaş Alanlara: 5.250 TL

7.500 TL – 10.000 TL Arasında Maaş Alanlara: 6.750 TL

10.000 TL ve Üzerinde Maaş Alanlara: 7.500 TL

İş Bankası'nın güncel promosyon ödemesini almak isteyen emekliler, bankanın resmi işlem kanalları üzerinden maaş taşıma ve promosyon başvurusunda bulunabilirler. Emekli promosyonu ile ilgili ayrıntılı bilgilere, İş Bankası'nın internet sitesinden erişilebilir.

Ekonomi Haberleri