İş Bankası Faizsiz 10.000 TL'ye Varan Nakit Avans! Şubeye Gitmeye Gerek Yok

İş Bankası, güncel kampanyalar ile ilgili detaylı bilgileri resmi internet sitesinden açıklıyor. Bu kapsamda, İş Bankası'nın internet sitesinde yer alan bilgilendirme ile birlikte, 10.000 TL'ye varan taksitli nakit avans kampanyasının...

İş Bankası, güncel kampanyalar ile ilgili detaylı bilgileri resmi internet sitesinden açıklıyor. Bu kapsamda, İş Bankası'nın internet sitesinde yer alan bilgilendirme ile birlikte, 10.000 TL'ye varan taksitli nakit avans kampanyasının ayrıntıları belli oldu. Söz konusu faizsiz nakit avans fırsatından yaralanmak isteyen kişiler, kampanyanın detaylarını araştırmaya başladı.

İş Bankası Faizsiz 10.000 TL'ye Kadar Nakit Avans

İşCep’te yer alan “Müşteri Olmak İstiyorum” özelliğiyle İş Bankası müşterisi olan kişilere, 10.000 TL'ye varan faizsiz taksitli nakit avans fırsatı sağlanıyor. 31 Ocak'a kadar devam edecek kampanyadan, her müşteri sadece 1 sefer yararlanabilecek. Açıklanan kampanya, İşCep, Müşteri Olmak İstiyorum özelliğinden İş Bankası müşterisi olan ve kredi kartı başvurusu yaparak, başvuruları onaylanan kişiler için geçerli olacak.

İş Bankası Faizsiz Nakit Avans

10.000 TL'ye varan faizsiz taksitli nakit avans kampanyası kapsamında, taksitli nakit avans tutarı 300 TL ile 10.000 TL arasında değişiyor. Faizsiz taksitli nakit avans kampanyasının vade süresi ise 5 ay ile sınırlandırıldı. Söz konusu faizsiz taksitli nakit avans fırsatına ilişkin ayrıntılı bilgilere, İş Bankası'nın internet sitesinden ulaşılabilir.

Ekonomi Haberleri