İş Bankası Faizsiz Kefilsiz 10 Bin TL Veriyor! İş Bankası Kampanyası Göbek Attırdı

İş Bankası’nın resmi internet sitesinde, İşCep’ten banka müşterisi olan vatandaşların yararlanabileceği kampanyalar açıklandı. Buna göre İş Bankası tarafından müşterilerine 10 bin TL’ye kadar sıfır faizsiz nakit...

İş Bankası’nın resmi internet sitesinde, İşCep’ten banka müşterisi olan vatandaşların yararlanabileceği kampanyalar açıklandı. Buna göre İş Bankası tarafından müşterilerine 10 bin TL’ye kadar sıfır faizsiz nakit avans kampanyası sunuldu.

İş Bankası tarafından güncel kampanyalara ilişkin açıklamalar internet sitesi üzerinden duyurulmaya devam ediyor. Bu kapsamda, İşCep’ten İş Bankalı olan vatandaşlar için Maximum Kart’la 10.000 liraya kadar faizsiz Taksitli Nakit Avans fırsatı duyuruldu. Kampanyanın açıklanmasıyla birlikte çok sayıda kişi ayrıntıları araştırmaya başladı.

İş Bankası’nın 10 bin TL taksitli nakit kampanyası nakit ihtiyacı olan ya da parayı değerlendirmek isteyen vatandaşların büyük ilgisini görüyor. Üstelik kampanya kapsamında müşterilere doğal gaz faturası yardımı da yapılacak. Peki İş Bankası’nın 2023 Ocak ayına özel kampanyasının detayları neler? İşte yanıtı…

Çeşitli bankalar 2023 yılıyla beraber yeni kampanyalarını da açıkladı. Yeni müşteri elde etme yarışına giren bankalar, birbirinden avantajlı kredi ve nakit avans fırsatlarını duyurdu. İş Bankası’nın yalnız bu ayın sonuna kadar başvuru aldığı yeni kampanyasında doğal gaz faturası desteğinden ücretsiz havale/EFT imkanı sunuluyor.

İş Bankası Kampanyası Nakit Avans Kampanyası

İş Bankası, müşterilerine 10 bin liraya kadar faizsiz taksitli nakit avans verdiğini ifade etti.

Öte yandan doğal gaz faturası ödemelerinde ayda 100 TL’ye kadar yüzde 10, toplamda 500 TL’ye varan indirim fırsatı sunuldu.

Kampanyaya başvuran müşterilerden 1 sene boyunca havale/EFT ücreti alınmayacak.

Ayrıca, İş Bankası ücretsiz 1 yıllık BluTV aboneliği imkanı da veriyor.

Kampanyaya katılmak isteyen vatandaşlar, 31 Ocak 2023'e kadar başvuru yapabilecek.

İŞ BANKASI 10 BİN TL NAKİT AVANS KAMPANYASI BAŞVURUSU İÇİN TIKLAYINIZ.

Ekonomi Haberleri