İş Bankası Müşterileri Dikkat! İş Bankası Yeni Kararları Açıkladı

Kahramanmaraş merkezli iki büyük deprem derinden hissedilirken, depremin ardından yaraların sarılması için harekete geçildi. Bu kapsamda, bankalar da depremzedelere yönelik sağlanacak kolaylık ile ilgili kamuoyuna bilgi vermeye devam...

Kahramanmaraş merkezli iki büyük deprem derinden hissedilirken, depremin ardından yaraların sarılması için harekete geçildi. Bu kapsamda, bankalar da depremzedelere yönelik sağlanacak kolaylık ile ilgili kamuoyuna bilgi vermeye devam ediyorlar.

İş Bankası Depremzedelere Yönelik Kararlar

İş Bankası tarafından yapılan açıklamaya göre, depremde ağır hasara uğrayan Adıyaman, Hatay, Kahramanmaraş, Malatya, Osmaniye illeri ve tüm ilçeleri ile İslahiye ve Nurdağı ilçelerinde gerçek kişiler ile KOBİ'lere ve bu ölçekten küçük olan ticari işletmelere (çiftçi ve esnaf dahil olmak üzere); belirlenen şubelerden sunulan genel bankacılık hizmetlerinden 31 Ağustos'a kadar herhangi bir ücret ve masraf alınmayacak. Bu illerde, kullandırılmış olan tüm bireysel ve ticari kredilerin ödemelerini (ek hesap, kredi kartı borçları ve gayri nakdi kredi komisyonları da dahil olmak üzere), talebe bağlı olmaksızın 31 Ağustos 2023'e kadar 6 ay süreyle faizsiz olarak ertelenecek.

Depremzedelere Yönelik Kolaylıklar

İş Bankası, deprem bölgesindeki müşterileri için sağladığı kolaylıklar ile ilgili resmi internet sitesinden ve sosyal medya hesabından bilgi verdi. Söz konusu kararlar ile ilgili detaylı bilgilere ulaşmak isteyen kişiler, İş Bankası'nın resmi internet sitesini ve sosyal medya hesaplarını ziyaret edebilirler.

Ekonomi Haberleri