İş Bankası peşin faizli 50 bin ve 100 bin TL ihtiyaç kredisi veriyor

İş Bankasının müşterilerine sunduğu bu ihtiyaç kredisi seçenekleri oldukça makul ödemelerle geri alınacak. Bu kredi imkanları ile rekor kırmaya hazırlanan İş Bankası diğer kredilerinde de aynı düşük faizleri uygulaması...

İş Bankasının müşterilerine sunduğu bu ihtiyaç kredisi seçenekleri oldukça makul ödemelerle geri alınacak. Bu kredi imkanları ile rekor kırmaya hazırlanan İş Bankası diğer kredilerinde de aynı düşük faizleri uygulaması ile dikkatleri çekmeye devam ediyor.

İstediğiniz bir alanda harcamak için ihtiyaç duyduğunuzu parayı İş Bankası size sunuyor. İhtiyaç kredisine başvurduğunuz an değerlendirilip size dönüş yapılacaktır. Her an İş Bankası’nda İhtiyaç kredisi için başvuru imkanınız bulunmaktadır. Bu imkanları kullanarak cazip faiz oranları ve geri ödeme planı ile kredinizi çekebilirsiniz. Anında çekebileceğiniz kredinizle ihtiyaçlarınızı ertelemeden giderebilirsiniz.

İş Bankası İhtiyaç Kredisi Seçenekleri

İnsanların kazandıkları ile harcadıkları bazen birbirini tamamlayamayabilir. İşte bu gibi durumlarda paraya ihtiyaç olabilir. Bu para bankalar tarafından sunulan ihtiyaç kredileri ile karşılanabilir. Bu ihtiyaç kredileri içerisinden en uygun faizli krediyi İş Bankası müşterilerine sunuyor. Bu bankanın sunduğu faiz oranının düşük olması çok sayıda başvuru yapılmasını sağlıyor.

İhtiyaç kredisi almak isteyenler bu kredi ile elektronik, beyaz eşya veya eğitim gibi ihtiyaçlarınızı karşılayacak olan paraya kolayca ulaşabilirsiniz. Alacağınız ihtiyaç kredisini uygun ödeme seçenekleri ile alabilirsiniz. Bütçenize uygun olarak geri ödeme planı oluşturarak çok rahat bir şekilde bu krediyi geri ödeyebilirsiniz.

İş Bankası İhtiyaç Kredisi Faiz Oranları

İhtiyaç duyduğunuz parayı çevrenizde alabileceğiniz biri yoksa bu durumda yapmanız gereken İş Bankası ile iletişime geçerek bu ihtiyacınızı gidebilirsiniz. Bankanın sunduğu faiz oranlarını inceleyerek kredinizi almaya karar verebilirsiniz. Aldığınız krediyi uygun miktarlarda geri ödeyebilirsiniz.

Alacağınız kredi miktarı 100.000 TL üzerinde olan krediler için vade 12 ay ile geri ödeme imkanı sunuluyor. 50.000 TL - 100.000 TL’ye kadar alınacak miktarlarda 24 ay vade sunuluyor. 50.000 TL ve altındaki kredilerde en fazla 36 ay olarak vade uygulanmaktadır. Bu uygun şartlarda kredinizi almak için hemen İş Bankası’na başvurunuz.

Ekonomi Haberleri