İş Bankası'ndan Eylül Ayı Müjdesi! Faizsiz 10 Bin TL Dağıtıyor

İş Bankası'ndan yapılan açıklamayla beraber, eylül ayında geçerli olan faizsiz 10.000 TL'ye varan taksitli nakit avansın detayları netlik kazandı.

Eylül ayının ilk günleri itibariyle borcunu kapatmak isteyenler ve nakit ihtiyacı olanlar bankaların güncel kredi kampanyalarının yakından takip ediyorlar. Bankalar da eylül ayının ilk gününden itibaren güncel fırsatlara dair bilgilendirme de bulunurken, nakit avans fırsatları ile ilgili de yeni duyurular geliyor. Bu çerçevede, 1 Eylül tarihinde başlayan ve 30 Eylül tarihine kadar devam edecek olan 10.000 TL'ye varan faizsiz taksitli nakit avans kampanyası ile ilgili İş Bankası'nın resmi internet sitesi üzerinden ayrıntılı bilgi verildi.

İş Bankası Faizsiz Nakit Avans Kampanyası

Eylül ayının son gününe kadar geçerli olacak kampanya çerçevesinde, 10.000 TL'ye varan faizsiz taksitli nakit avans sağlanacak. İş Bankası'nın açıklamasına göre, İşcep uygulamasında yer alan müşteri olmak istiyorum özellikle İş Bankası müşterisi olan kişiler, kredi kartlarıyla 10.000 TL'ye kadar faizsiz taksitli nakit avansa başvuru yapabilecekler ve farklı avantajlardan da yararlanabilecekler. Üç ay vade için geçerli olan nakit avansta tutar 300 TL ile 10.000 TL arasında belirlendi. İşcep veya Maximum Mobil kanallarından kullanım sağlanılabilen taksitli nakit avans ile ilgili ayrıntılı bilgi edinmek isteyen kişiler, İş Bankası'nın resmi internet sitesinde yer alan kampanyalar bölümünü ziyaret edebilirler.

Ekonomi Haberleri