İş Bankası'ndan Faizsiz Taksitli Nakit Avans Fırsatı! Nakit İhtiyacı Olanlara Büyük Müjde

İş Bankası, yeni müşteri kazanmak ve mevcut müşterilerini de korumak adına çeşitli kampanyalar duyurmayı sürdürüyor. Bu kapsamda, mayıs ayının sonuna kadar geçerli olacak faizsiz taksitli nakit avans kampanyası başladı....

İş Bankası, yeni müşteri kazanmak ve mevcut müşterilerini de korumak adına çeşitli kampanyalar duyurmayı sürdürüyor. Bu kapsamda, mayıs ayının sonuna kadar geçerli olacak faizsiz taksitli nakit avans kampanyası başladı. Bu kampanyanın başlamasından sonra, faizsiz taksitli nakit avansın nasıl alınacağı ve kimlere verileceği merak edildi.

İş Bankası Faizsiz Taksitli Nakit Avans

İş Bankası tarafından yapılan açıklamaya göre, 31 Mayıs 2023'e kadar sürecek olan kampanya duyuruldu. Faizsiz taksitli nakit avans kampanyasından, İşCep’te bulunan “Müşteri Olmak İstiyorum” özelliğiyle İş Bankası müşterisi olan kişilere 20.000 TL’ye varan faizsiz taksitli nakit Avans verileceği ifade edildi.

İş Bankası Kampanya Detayları

İşCep “Müşteri Olmak İstiyorum” özelliğiyle İş Bankası müşterisi olan ve kredi kartı başvuruları onaylanmış kişilere sağlanacak olan taksitli nakit avans için vade süresi 5 ay olarak belirlendi. Faizsiz taksitli nakit avans ve diğer kampanyalar ile ilgili İş Bankası bilgi veriyor. İş Bankası’nın güncel kampanyalarına ulaşmak ve detaylı bilgilere ulaşmak isteyen kişiler, İş Bankası’nın resmi internet sitesini ziyaret edebilirler.

Ekonomi Haberleri