İş Bankası'ndan Market Kampanyası! İş Bankası Haziran 2023 Kampanyaları Duyuruldu

Haziran ayında İş Bankası geçerli olan güncel kampanyalarla ilgili resmi internet sitesi üzerinden bilgilendirme yaptı.

İş Bankası'nın mevcut müşterisini korumak ve yeni müşteriler kazanmak için çeşitli kampanyalar hayata geçiriyor. Bu çerçevede, 30 Haziran tarihine kadar mobil uygulamadan müşteri olan kişiler için geçerli olan ve market alışverişinde 1000 TL’ye kadar indirim yapan kampanyanın detayları birçok kişi tarafından araştırılıyor. İş Bankası da haziran ayının sonuna kadar sürecek olan kampanya ile ilgili bilgi verdi.

Bin TL'ye Kadar İndirim Fırsatı

İş Bankası’nın hayata geçirdiği kampanaya göre, İşCep’te yer alan “Müşteri Olmak İstiyorum” özelliğiyle İş Bankası müşterisi olanlar, kredi kartıyla 31 Temmuz'a kadar yapacakları market harcamalarında yüzde 50 oranında ayda 500 TL’ye, toplamda 1.000 TL’ye kadar indirim kazanabilecekler. Kampanyadan yararlanmak isteyenlerin, 30 Haziran'a kadar İşCep’te yer alan “Müşteri Olmak İstiyorum” uygulaması üzerinde ilk defa İş Bankası müşterisi olup İş Bankası kredi kartına başvuruda bulunması gerekiyor.

Market alışverişlerinde yüzde 50 indirim ile 1.000 TL’ye varan indirimli ödeme fırsatının yanında, İş Bankası’nın haziranda duyurduğu güncel kampanyalara erişmek isteyenler, bankanın resmi internet sitesini ziyaret edebilirler.

Ekonomi Haberleri