İşçi Maaşı 12.000 TL Oldu! Yüzde 25 Zam Müjdesini Belediye Başkanı Açıkladı

Milyonlarca emeklinin ve çalışanın maaş zamları geçtiğimiz haftalarda netlik kazandı. Asgari ücret, memur ve emekli maaşlarına yapılacak zammın belli olmasının ardından, belediyelerden gelecek zam açıklamaları büyük bir...

Milyonlarca emeklinin ve çalışanın maaş zamları geçtiğimiz haftalarda netlik kazandı. Asgari ücret, memur ve emekli maaşlarına yapılacak zammın belli olmasının ardından, belediyelerden gelecek zam açıklamaları büyük bir merakla beklenmeye başlandı. Bu kapsamda, belediyeler ile sendikalar arasında toplu iş sözleşmesi imzalandıkça kamuoyuna bilgi veriliyor.

12.000 TL Maaş

Cevdetiye Belediyesi tarafından yapılan açıklamaya göre, şirket işçilerinin maaş zamları belli oldu. Yüzde 25 oranındaki artış ile birlikte, şirket işçilerinin maaşı 12.000 TL seviyesine çıktı. Konuya ilişkin Cevdetiye Belediyesi tarafından sosyal medya üzerinden yapılan açıklamada ''Bugün belediye şirket işçilerimizle şartlarımızı zorlayarak, Belediye iş sendikası ile toplu sözleşmelerinde güzel bir anlaşmaya imza attık. Şirket işçilerimizin maaşını 12bin TL'ye yükselterek yüzde 25 bandında artış yaptık. Ayrıca 15 +15 30 günlük ikramiye Emekçi kardeşlerimize hayırlı uğurlu olsun.'' ifadeleri yer aldı.

Maaş Zamları Açıklanıyor

Belediye ile sendikalar arasında toplu iş sözleşmesi imzalandıkça kamuoyuna bilgi veriliyor. Bu kapsamda, ilerleyen süreçte, farklı belediyelerden yeni zam açıklamaları gelebilir.

Ekonomi Haberleri