İşçi Maaşı En Düşük Maaş 11.343 TL Oldu! Belediye Zam Müjdesini Duyurdu

Milyonlarca asgari ücretlinin, memurun ve emeklinin maaş zammı geçtiğimiz haftalarda belli oldu. Çalışanların ve emeklilerin maaşlarının netlik kazanması ile birlikte, belediye personellerinin ne kadar maaş alacağı ile ilgili...

Milyonlarca asgari ücretlinin, memurun ve emeklinin maaş zammı geçtiğimiz haftalarda belli oldu. Çalışanların ve emeklilerin maaşlarının netlik kazanması ile birlikte, belediye personellerinin ne kadar maaş alacağı ile ilgili araştırmalar hız kazandı. Bu kapsamda, belediyeler ile sendikalar arasında toplu iş sözleşmesi imzalandıkça kamuoyuna bilgi veriliyor.

En Düşük Maaş 11.343 TL!

Tarsus Belediyesi işçilerinin zamlı maaşları belli oldu. Tarsus Belediyesi tarafından yapılan açıklamaya göre, gerçekleşen zam ile birlikte, işçi maaşı en düşük 11.343 TL seviyesine yükseldi.

Tarsus Belediye Maaş Zammı

Tarsus Belediyesi personelinin maaş zammının açıklanmasının ardından, belediyenin sosyal medya hesabından paylaşım yapıldı. Söz konusu paylaşımda ''Tarsus Belediyesi’nde toplu iş sözleşmesi süreci tamamlandı. Tarsus Belediyesi Türkiye genelinde toplu iş sözleşmesi konusunda en iyi çalışma şartlarını sunan belediyelerden biri oldu. İmzalanan toplu iş sözleşmesi ile yıl içerisinde ödenen sosyal yardımların toplanıp 12 aya bölünerek ortalaması alındığında en düşük işçi maaşı 11 bin 343 TL oldu. Müjdeyi Tarsus Belediyesi Şubat Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nda veren Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, “Mesai arkadaşlarımla beraber yaşadığımız bu kent için birlikte çalışıyor, birlikte üretiyoruz. Hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.'' ifadeleri yer aldı.

Maaş Zamları Açıklanıyor

Belediye işçilerinin maaşları ile ilgili açıklamalar ardı sıra gelmeye devam ediyor. Önümüzdeki günlerde, belediyeler ile sendikalar arasında toplu iş sözleşmesi imzalanması durumunda kamuoyuna bilgi verilmesi bekleniyor. Belediyelerin maaş zammı ile ilgili açıklamalarına, belediyelerin resmi internet sitelerinden ve sosyal medya hesaplarından ulaşılabilir.

Ekonomi Haberleri